sursa foto:  playtech.ro

Diana Șoșoacă îi îndeamnă pe români să iasă în stradă sâmbătă: ‘Ăștia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac’

Senatorul Diana Șoșoacă îi îndeamnă pe toți susținătorii ei să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 15, într-un protest la nivel național. Mesajul a fost lansat prin intermediul unui material video distribuit pe un cont de Facebook.

 

Diana Şoşoacă: Ar fi bine să iasă 18 milioane de români în faţa Parlamentului

 

„Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…

Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.

Diana Şoşoacă, apel pentru miting ad-hoc, anunţat cu o zi înainte

Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.

Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc”, a spus Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.

Materialul video se întrerupe brusc, în timp ce Şoşoacă se apucă să enumere conturile pe care i le-a blocat Facebook.

Obiectul protestului nu este precizat, însă precedentul protest la care senatoarea a participat şi la care a fost amendată era împotriva restricţiilor pandemice, conform Antena3.ro.

Citește și:

Document! A fost zburat din funcție! Sursele Bugetul.ro, confirmate după o săptămână!

Vești importante! Toți acești salariați vor avea parte de sporuri, dacă lucrează de Paște

Ce se întâmplă cu românii care merg la muncă în străinătate. Raluca Turcan: ‘Legea va institui o colaborare mult mai strânsă între agențiile de plasare a forței de muncă și Inspecția Muncii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare