sursa foto:  fanatik.ro

Din ce cauză a murit Bogdan Stanoevici? Dr. Adina Alberts anunța că s-a vindecat de Covid, dar o bacterie nosocomială l-a adus din nou în stare gravă

Bogdan Stanoevici, fost ministru şi fost manager al Circului Metropolitan, a murit, marţi, la vârsta de 62 de ani. Fostul actor era internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

La jumătatea lunii decembrie, doctorul Adina Alberts anunța că Stanoevici s-a vindecat de Covid, dar a contactat o bacterie nosocomială și a fost din nou intubat la Terapie Intensivă.

BOGDAN STANOEVICI a învins COVID-ul. Dar, din păcate, a luat o bacterie nozocomială din spital și este din nou intubat la ATI. Primește adrenalină intravenos ca să rămână în viață. Așa a anunțat România TV”, scria dr. Adina Alberts, pe Facebook, la 18 decembrie 2020.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

A absolvit Institutul de artă teatrală şi cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti. A jucat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, alături de nume sonore ale scenei româneşti. În primul an de facultate a debutat în film, sub îndrumarea şi atenţia profesorului său, Amza Pelea, scrie news.ro.

În perioada 1977-1979, a fost prezent în multe producţii cinematografice, de teatru şi de televiziune. A interpretat roluri în 13 lungmetraje, peste 15 filme de televiziune şi în zece spectacole de teatru.

În anul 1989 s-a stabilit în Franţa unde a continuat activitatea în actorie. A revenit în România în anul 2011, cu ocazia premierei filmului „Misiunea directorului de resurse umane”, o producţie israelo-franco-română, în care a interpretat un rol dramatic. Cu această ocazie, îşi anunţă intenţia de a se stabili din nou în România şi de a reveni în viaţa teatrului românesc.

Bogdan Stanoevici a fost numit ministru delegat pentru românii de pretutindeni, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în martie 2014. A fost şi candidat la alegerile prezidenţiale.

În luna noiembrie a anului trecut, el declara că este împotriva purtării măştii sanitare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. La începutul lunii decembrie, el a fost diagnosticat cu Covid-19 şi starea i s-a agravat, fiind intubat. Pe 24 decembrie, Stanoevici a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucureşti, unde a dezvoltat o infecţie nosocomială, şi a fost internat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, intervenţie realizată prin procedura ECMO, cu scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de până la 15 zile.

Vezi și

EXCLUSIV Bătaie pe funcțiile din Guvernul Cîțu! USR-PLUS-iștii se autopropun pentru ocuparea unor poziții-cheie!

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi detalii! Ce se întâmplă cu pensiile

EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare