sursa foto:  coronavirus

Director OMS: Trebuie să fim răbdători. Nimeni nu este în siguranță înainte ca toată lumea să fie în siguranță

Directorul european al Organizației Mondiale a Sănătății, Hans Kluge, a declarat că producătorii de vaccinuri lucrează non-stop pentru a acoperi deficiențele în aprovizionarea către țările care se luptă să stopeze pandemia COVID-19. Cu toate astea, oficialul a subliniat că „este prea devreme pentru a vorbi despre măsuri de relaxare în Europa”.

„Trebuie să fim răbdători, va dura până să ne vaccinăm cu toții. Solidaritatea nu înseamnă neapărat că fiecare țară din lume începe cu vaccinarea exact în același moment. Buna înțelegere este că nimeni nu este în siguranță înainte ca toată lumea să fie în siguranță”, a declarat Hans Kluge într-un briefing de știri online.

„Realitatea este că există o lipsă de vaccinuri. Dar nu ne îndoim, producătorii lucrează 24-7 pentru a acoperi golurile și suntem siguri că întârzierile pe care le vedem acum vor fi făcute cu o producție suplimentară în viitor'” a completat Kluge.

Citește și:

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a sucit! Ce declara când era în Opoziție: Fac parte dintr-un partid care se delimitează ferm de colaboratori ai fostului regim

Super veste pentru români! Această categorie de salariați ar putea ieși la pensie mai devreme

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare