Document bombă! Traian Băsescu, sursă a Securității

Antena 3 a prezentat duminică seară un document CNSAS care îl prezintă pe Traian Băsescu drept sursă a Securității. Acesta ar fi semnat note informative despre un fost primar al Sectorului 1, Gheorghe Pădure. 

Documentul arată că fostul președinte figurează în dosar în calitate de sursă chiar cu numele de „Traian”. Investigația îl are ca subiect pe Gheorghe Pădure.

„Reluând subiectul Pădure, care a mai făcut obiectul unor note informative în luna mai, relatez următoarele. Așa cum am informat, în luna mai, tentativa rămâne în străinătate a ospătarului Labiș, de la bordul nagei Piatra Olt, recuperarea lui Labiș și discuția cu acesta cu ocazia îmbarcării sale pe Tutova pentru repatriere, m-au făcut să trag concluzia că Pădure se ocupă cu recrutarea în vederea rămânerii în Anvers a personalului de pe navele noastre.

Mai mult, din diverse surse, am aflat că Pădure și-a petrecut o bună parte din vara lui 1988 pe litoral, la Eforie, unde putea fi văzut zilnic în restaurantul hotelului Europa, lucru care explică probabil numărul mare de ospătari din Eforie care au rămas în Anvers și Rotterdam, de la bordul navelor noastre”, se arată în documentul din 1989, care ar fi semnat chiar de Traian Băsescu, prezentat de Antena 3. 

”Aveam o bănuială și încercam să evit discuții provocatoare. Acela e dosarul meu. Are 200 de pagini. Traian Băsescu are mai multe dintre paginile din dosar. Sunt 12 surse în total, una fiind Traian Băsescu,” a povestit Gheorghe Pădure la Antena 3.

 

 

Vezi și: Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Schimbare radicală! Scandalul termoscanerelor ia o turnură neașteptată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare