sursa foto:  fanatik.ro

Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a declarat că pentru ea este o certitudine că cei are au otrăvit-o fac parte din mafia pădurilor, motivul fiind faptul că măsurile luate în timpul mandatului său le-au produs acestora pierderi de sute de mlioane de euro. 

”Eu am această certitudine și sper să se ajungă la momentul în care să se demonteze acest lucru. Nu direct, dar prin persoane din anturajul meu.
Pentru mine a fost un șoc, știam că mă urăsc, că încearcă să mă discrediteze în toate felurile, dar nu m-am așteptat totuși să meargă atât de departe. Cu sănătatea mi-am revenit, dar psihic încă mai am nevoie de timp…

Au existat entități care pierdeau din cauza măsurilor luate de mine sute de milioane de euro. Au încercat să scape de mine în toate modurile, spunând inclusiv că măsurile pe care le iau încurajează tăierile ilegale. Nu mă pot gândi în altă parte decât acolo. Este un gest… nu găsesc un termen care să îl catalogheze.

Există un bilanț trist în rândul celor catre au apărat pădurile, doi morți au apărut după tentativa de otrăvire a mea, e clar că nu se dau în lături de la nimic.
Bănuiesc și cine a fost în spate și prin intermediul cui. Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză. Când vorbim de acest lucru e clar că există o mișcare în spate. Nu am putut să supăr pe nimeni în viața mea în așa hal decât pe cei pentru care doar banii contează”, a povestit fostul ministru.

Doina Pană a precizat că înrăutățirea stării sale de sănătate a reprezentat și motivul demisiei sale, la acel moment neștiind că a fost otăvită. În legătură cu plângerea depusă mai târziu, fostul ministru susține că nu a vrut să provoace un scandal internațional la momentul respectiv.

”Inițial am făcut plângere la poliție, de unde a fost trimisă la DIICOT. Regret că nu am făcut plângere în timpul mandatului, dar am zis să nu risc un scandal internațional, cu un ministru de guvern otrăvit.

Am demisionat în 3 ianuarie, când nu știam de unde îmi vine tot răul. Demisia mi-am dat-o din cauza stării de sănătate, aveam o presiune fizică uriașă, dificultăți de concentrare, stare de anxietate, îmi curgea sânge din nas noaptea. M-am tratat la mai multe clinici. Într-un final, cineva a avut ideea să mă trimită la toxicologie, în analizele curente care se fac nu se măsoară metale grele. În 15 ianuarie am aflat că sunt otrăvită.

Anul ăsta, din cauza pandemiei, audieri nu s-au prea putut face. A fost audiată foarte multă lume, aproape toți cei din jurul meu și mulți alții. Am răbdare, trebuie probe și chiar nu mă grăbesc. Am încredere în Dumnezeu și că, până la urmă, se va face lumină și se va afla adevărul”, a adăugat fostul ministru, conform cu realitatea.net

Citește și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare