sursa foto:  republica.ro

Dovezile că Marcel Ciolacu a făcut blat cu Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu, președintele interimar al Partidului Social Democrat, este acuzat în interiorul formațiunii că a făcut blat cu președintele Klaus Iohannis.

Zilele trecute, șeful PSD a respins ideea unei înțelegeri cu președintele Iohannis, ba chiar s-a declarat amuzat de un asemenea scenariu.

Publicația Național prezintă, însă, „două exemple grăitoare” care arată că Marcel Ciolacu s-ar fi înțeles cu șeful statului.

Sursa citată precizează că PSD-ul condus de Marcel Ciolacu a votat instalarea Guvernului Orban, pe care anterior îl demisese.

Totodată, la votarea stării de urgență, PSD-ul ar fi aplicat „aceeași strategie ieftină”.

Inițiază moțiunea de cenzură împotriva lui Orban, aceasta are succes, dar Guvernul primește votul de încredere în Parlament cu susținerea zdrobitoare a aceluiași PSD care-l demisese. Și nu era vorba de o altă formulă guvernamentală, ci de exact aceeași. Motivațiile liderului interimar al PSD că țara avea nevoie urgentă de un guvern nu subzistă. Putea fi oricare altul, nu neapărat cel pentru care se zbătea Iohannis. Apoi, la votarea stării de urgență, aceeași poveste, de data aceasta vopsită altfel. Ușurința cu care Ciolacu a mers pe aprobarea ei spune multe. Și apoi, aceeași strategie ieftină prin care s-a aprobat prelungirea ei. În timp ce ALDE și Pro România erau tot mai rezervate față de propunerile lui Iohannis și PNL, PSD, condus cu amatorism, era tot mai vesel că le poate veni în ajutor. Zâmbetul tâmp al lui Ciolacu, ce se încurca în declarații patriotice de tot râsul, nu făcea decât să completeze tabloul vânzării la preț de solduri a celui mai puternic partid”, scrie Național.

Vezi și

Cum au ajuns banii dați de UE pentru românii săraci în buzunarele familiei Becali și la anumiți oameni de afaceri liberali

EXCLUSIV Mare atenție! Se propagă un imens fake-news: ‘Se schimbă vârsta de pensionare de la 1 iulie’

Un doctor român, teorie nouă în privința coronavirusului: ‘Ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați pe zi’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare