sursa foto:  hakimiyet.com

Un doctor român, teorie nouă în privința coronavirusului: ‘Ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați pe zi’

Doctorul Răzvan Constantinescu, cel care de la bun început a criticat măsurile luate în privința coronavirusului, a afirmat că pe noi ar trebui să ne bucure să avem cât mai mulți infectați pe zi.

Potrivit lui Constantinescu, astfel, vom căpăta așa-zisa imunitate de turmă, pentru a nu le periclita sănătatea celor vulnerabili.

Noi ar trebui să ne bucurăm să fie cât mai mulți infectați în fiecare zi. Pe noi trebuie să ne preocupe doar cazurile grave, să nu cumva să avem cazuri grave, să nu cumva să avem creșteri ale deceselor.

Dar infectați, dintre care 90-95% sunt complet asimptomatici, ar trebui să avem cât mai mulți, pentru a se instala așa-numita imunitate de turmă și să scăpăm cât mai repede și de pericolul de a-i infecta noi pe cei vulnerabili – foarte în vârstă și cu comorbidități”, a afirmat Răzvan Constantinescu, într-un dialog cu Ion Cristoiu.

Nu cunoaște nimeni în România și cred că nici pe glob vreun pacient perfect sănătos, tânăr, care să fi murit de Covid. Nu există așa ceva”, a mai declarat medicul ieșean.

Vezi și Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

La începutul pandemiei se oferea voluntar să se infecteze cu coronavirus

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, spunea, în februarie, Răzvan Constantinescu.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărul a ieșit la suprafață: Răsturnare situație în cazul polițistului care a aplicat ‘Legea pumnului’! A recunoscut!

Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

Cine sunt milionarii care și-au construit un palat în cartierul Primăverii, lângă reședința lui Klaus Iohannis

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare