sursa foto:  ciao.ro

Dr. Monica Pop trage un nou semnal de alarmă: Români, nu fiți iresponsabili!

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a atras atenția că pastilele de iod nu trebuie luate nici de oameni mari, nici de copii. Totul după ce mai multe farmaciste ia atras atenția că oamenii cer încontinuu pastile.

 

 

 

„Aflu de la mai multe doamne Farmaciste ca vin persoane sa mai ceară pastile de iod,( desi primesc si indicatiile) pt ca pe primele le-au luat deja ; unele, ca le-au pierdut (?!) altele, ca le-au luat copiii, altele că le-au dat chiar ele copiilor sa le ia!!! Sau părințilot!!!Fara vreo expunere, bineînteles!
Știți urmarile??!!De ce nu respectati indicațiile?!Romāni, NU fiți iresponsabili! NU vă dati seama ce faceți?!Nu e destul de bolnavă natia asta?! A fost si peste 2 ani oprită de la actul medical la care avea dreptul prin lege! Numai sa-si faca oamenii singuri rău mai lipsește!!! Iar dacă, Doamne ferește, va fi sa fie vreun accident nuclear, ce și cum mai luati atunci??!! Pe un organism deja modificat ??!!”, a transmis medicul pe facebook

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare