sursa foto:  zf.ro

Dragnea dă detalii despre bugetul pe 2018 și 2019: ”Nu e vorba de un buget pe 2018 și un buget pe 2019. E vorba de o sumă de…”

Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a făcut declarații pe tema bugetului de stat pe anul 2018 și 2019. Acesta a vorbit și despre sumele care nu s-au cheltuit anul trecut.

 Întrebat care este bugetul alocat pentru anul 2019, Liviu Dragnea a spus că „nu e vorba de un buget pe 2018 și un buget pe 2019. E vorba de o sumă de un miliard alocată pentru așa ceva, care e comusă din credit bugetar, care înseamnă cash efectiv, și credit în angajament. În funcție de cum se depun, cum se aprobă, se poate duce până la anvelopa de un miliard de euro fără niciiun fel de problemă”, a explicat liderul PSD.
 Șeful Camerei Deputaților a explicat ce s-a întâmplat cu suma rămasă necheltuită de anul trecut.
„Orice sumă care nu a fost cheltuită anul trecut nu a fost aruncată, nu s-a evaportat, ea s-a reportat pentru anul 2018”, a spus Dragnea.
Vezi și Investiție uriașă! Lidl a semnat actele! Ce deschide în România – Va fi al doilea ca mărime din EuropaEXCLUSIV! Acuzații grave la adresa noului procuror șef DIICOT! De ce ar fi acesta vulnerabil

EXCLUSIV! Ce va face celebrul comisar Traian Berbeceanu cu banii câștigați din procesul cu fostul șef SRI Alba? „Rămâne fix așa cum am promis”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare