sursa foto:  reportervirtual.ro

Dragoș Pătraru spulberă noua reușită a Guvernului PSD! ‘Nu poate nici să imite cum latră câinele în engleză’

Jurnalistul Dragoș Pătraru face praf noua reușită a Guvernului PSD! Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a acceptat, luni, lista comisarilor desemnaţi de statele membre, ce i-a fost pusă la dispoziţie de Consiliul Uniunii Europene, listă pe care din partea României, la propunerea Guvernului PSD, se află Rovana Plumb.

Astfel, Rovana Plumb a devenit comisar european. Dragoș Pătraru spune despre Plumb că „nu poate nici să imite cum latră câinele în engleză”.

„Doamne, cât absurd! O dată, că tot începe azi școala, de-aia e bine să învățați, copii, Rovana Plumb nu poate nici să gângurească în engleză. Nu poate nici să imite cum latră câinele în engleză. Nu mai spun de vreo altă limbă străină. Ce să caute acolo? Dar absurdul merge mai departe, comicărie mare: România a primit ministerul Transporturilor din UE.Ministerul Transporturilor? România? De ce? Adică de ce nu ministerul spitalelor bine făcute, ca să fim undeva unde chiar ne pricepem, nu? Țara cu cea mai praf infrastructură din UE dă un comisar la Transprturi. Pe Rovana?”, a spus Dragoș Pătraru, la rubrica „Starea Libertății”, de pe site-ul Libertatea.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Guvernul Dăncilă trebuie să facă o nouă mutare pentru a aplica Legea pensiilor! E obligatoriu

Vești pentru mii de români! Au apărut noi reguli referitoare la cariera funcționarilor publici

Sorina Matei dinamitează cazul Caracal! Legături între ‘Mâna dreaptă’ a lui Carmen Dan și ‘Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare