sursa foto:  agerpres.ro

După ce premierul Florin Cîțu s-a ‘evaporat’ din fața jurnaliștilor, Guvernul face clarificări: ‘Nu a fugit de întrebările acestora’

După ce premierul Florin Cîțu a plecat neașteptat din fața jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă pe care o susținea marți, Executivul a venit cu o serie de clarificări.

Guvernul a precizat că Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă pentru că a cconsiderat că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști, nu că ar fi fost deranjat de atitudinea reporterilor.

Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, a transmis Guvernul.

Vezi și EXCLUSIV Noi informații în cazul luptătorului de la Trupele Speciale care acuză că a fost executat de cei pe care îi pregătea: Marcel Vela și Traian Berbeceanu au intervenit în favoarea sa

Momentul cu plecarea lui Florin Cîțu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare