După ce Vladimir Putin a anunțat că a produs primul vaccin anti-Covid, Traian Băsescu reacțioenază: M-aș duce la el să îi cer unul, să mă vaccinez eu

După ce Vladimir Putin, președintele Rusiei, a anunțat că țara sa a produs primul vaccin împotriva coronavirusului și că una dintre fiicele sale s-a vaccinat, Traian Băsescu a reacționat.

În direct, Traian Băsescu a declarat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că el ar lua, pentru uz personal, vaccinul, dar nu ar putea obliga poporul să se vaccineze cu un produs netestat suficient, scrie Știripesurse.ro.

„Dacă aș putea, m-aș duce la el să îi cer unul, să mă vaccinez eu. Nu contează de unde îl iei. Important este ca după 3 luni să nu îl faci și să înnebunești. Chiar dacă și fiica lui Putin s-a vaccinat. Klaus Iohannis a făcut bine cum a declarat. Ce ar fi putut să zică: ”Români, din respect pentru mine, mi-a dat Putin 20 de milioane de doze, dar vă ordon să vă vaccinați!” Iar, după 3 luni, te trezești cu cine știe ce reacții adverse. Aș avea curaj să fac acel vaccin, individual.”, a precizat Traian Băsescu.

Citește și: EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că „nu există nicio validare externă pentru vaccinul anti-COVID” anunțat de Rusia. „În acest moment nu există un vaccin anti-COVID aprobat în Uniunea Europeană”.

„România este parte din UE și încheie precontracte cu entități din UE. Nu există nicio validare externă pentru acel vaccin menționat”, a declarat șeful statului.

Vezi și

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Document. Lovitură pentru Cristian Popescu Piedone! Acțiune în instanță demarată împotriva sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare