sursa foto:  Facebook

După Clotilde Armand, și Ciprian Ciucu îl atacă pe Nicușor Dan: ‘E un proiect al Primăriei Municipiului București’

După ce duminică primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a ironizat pe Nicușor Dan, acum și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, îl atacă pe edilul-șef al Capitalei.

Într-o postare pe pagina de socializare, Ciprian Ciucu spune că angajații Primăriei Municipiului București au pust un „panou ilegal”.

Ce pretenții să mai avem de la cetățeni, dacă angajații primăriei distrug orașul”, a întrebat el, apoi.

Tocmai mă pregăteam să sun la poliția locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor.
Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni dacă angajații primăriei distrug orașul?
Se asfaltase de curând…”, scrie, pe Facebook, Ciucu.

Ar putea fi o imagine cu stradă şi copac

Duminică, Clotilde Armand l-a contrat pe Nicușor

În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service și Primăria Sectorului 1 și pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale și din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei și îngrijirii acestora.
Primăria Capitalei poate finanța acest adăpost, pentru o perioadă de 1-2 luni. În acest interval se pot găsi soluții pe termen lung. Orice s-ar întâmpla în relațiile contractuale dintre administrația publică și un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit”, a anunțat, duminică, Nicușor Dan.

Imediat, primarul Sectorului 1 a reacționat la postarea primarului general al Capitalei.

„Ne bucurăm pentru colaborare. Ar fi fost și mai frumos să participați vineri la Primăria Sectorului 1 unde s-a propus exact ceea ce ați scris aici. Poate răspundeți în viitor acestor solicitări. Numai bine”, a fost reacția ironică a lui Armand.

Vezi și

EXCLUSIV N-au învățat nimic din tragedia de la Matei Balș! Clotilde Armand și Vlad Voiculescu n-au obținut nici până azi autorizația de securitate la incendiu la centrul de vaccinare de la Romexpo

Informații importante pentru toți șoferii români! Ce se întâmplă cu rovinieta în acest an

Anunț pentru milioane de români! Ce se întâmplă cu banii celor care contribuie la pensia privată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare