După numirile făcute de Iohannis, doamnele Hosu și Scutea sunt luate în vizor de Băsescu!

Traian Băsescu, fostul Președinte al României, se declară nemulțumit de conducerea DIICOT, PÎCCJ și DNA , mai precis de numirile făcute de Iohannis.

„Problema doamnelor Scutea și Hosu nu ține de Secția de procurori a CSM, ci de asumarea de către președinte a unor candidați care au destule semne de întrebare asupra lor. Din momentul în care ministrul Justiției a trimis aceste propuneri cu probleme, și-a asumat responsabilitatea. Dar cea mai mare responsabilitatâte revine președintelui, care e de neconceput dacă n-ar fi avut o fișă cu întreaga activitate a celor două. Nu putea semna decretul fără să aibă toate informațiile. Deci președintele și-a asumat numirile. Legea îl face unic semnatar al decretului. Controversele publice sunt acum transferate la domnul Iohannis și cu asta basta”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Iohannis a semnat decretele de numire în funcție pentru noul procuror general, noul procuror șef DNA, dar și noul procuror șef al DIICOT, fiind exact propunerile făcute de către ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Vezi și:

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare