sursa foto:  AP Photo/Matt Slocum

E gata! Joe Biden a parafat legea privind pachetul colosal de 40 de miliarde de dolari, alocat Ucrainei, în contextul invaziei ruse

40 de miliarde de dolari vor pleca din SUA către Ucraina. Președintele SUA, Joe Biden, a parafat legea care prevede ca această sumă colosală să meargă în Ucraina.

Joe Biden a semnat legea adoptată joi de Congres ce prevede un pachet gigantic de 40 de miliarde de dolari pentru efortul de război al Ucrainei împotriva Rusiei, a anunţat sâmbătă Casa Albă, citată de France Presse şi Reuters, scrie Agerpres.

Conform sursei amintite, liderul SUA a semnat acest text în timpul vizitei sale oficiale în Coreea de Sud. Legea include 6 miliarde de dolari pentru a permite Ucrainei să se echipeze cu vehicule blindate şi să îşi întărească apărarea antiaeriană.

Biden, care se află la Seul pentru primul său summit cu noul preşedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol, a semnat de asemenea un proiect de lege vizând îmbunătăţirea accesului la lapte praf pentru bebeluşi, a mai precizat Casa Albă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare