sursa foto:  digi24.ro

E oficial! Guvernul Orban îngroapă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale Guvernului Dăncilă

Este oficial! Guvernul condus de către Ludovic Orban pune cruce unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte ale fostei guvernări social-democrate.

Este vorba despre proiectul care urmărea readucerea la viață a stațiunilor balneare și valorificarea lor, informează Național.

Potrivit programului, statul urma să finanțeze proiecte în limita a 200.000 de euro fiecare, punându-se accent pe unitățile din stațiunile balneare care ofereau posibilități de tratament cu băi termale, băi cu ape sărate și ape minerale, kinetoterapie, inhalații și aerosoli, împachetări cu nămol, cură Gerovital, cură antistres și electroterapie.

Totodată, un factor important în eligibilitatea proiectelor era cel legat de afecțiunile tratate, printre acestea numărându-se boli profesionale, hepato-biliare, dermatologie – alergii, aparat respirator, ORL, endocrine, rinichi si căi urinare, nutriție și metabolism, tract digestiv și glande anexe, ginecologie, nevroze, cardiovasculare și reumatism. II.

Cele mai importante criterii în obținerea banilor erau cele legate de importanța investițiilor, prioritate având cele care priveau reabilitarea, modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport care să faciliteze accesul la stațiunea balneară, precum și construcția, extinderea și reabilitarea capacităților de tratament balnear, precum și a capacităților turistice de alimentație publică si cazare.

Vezi și

EXCLUSIV Țineți-vă bine! Adevăratul salariu al lui Gelu Voican Voiculescu!

S-a aflat! Mutarea fostului ministru de Interne, Carmen Dan

Guvernul schimbă regulile! Cum se vor acorda sporurile angajaților

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare