sursa foto:  gazetadecluj.ro

E oficial! ‘Visul’ Olguței Vasilescu, în linie dreaptă!

Vești importante pentru șoferi! S-a dat undă verde pentru construirea drumului pe care avea de gând să-l facă Olguța Vasilescu, dacă ajungea la șefia Ministerului Transporturilor. 

Mihai Cilibiu, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Dolj, a anunţat că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru sectorul 1 al drumului expres Craiova – Piteşti.

„Am fost anunţaţi oficial, acum o jumătate de oră, că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova – Piteşti, sectorul1. Am primit oficial pe mail ordinul de începere a lucrărilor, astăzi avem o videoconferinţă cu reprezentanţii firmei care asigură documentaţia pentru tot ce înseamnă exproprieri şi tot ce înseamnă punerea la punct a tronsonului care cuprinde judeţul Dolj şi judeţul Olt, este vorba de sectorul pentru care s-a semnat contractul în urmă cu câteva săptămâni”, a precizat Mihai Cilibiu, în şedinţa de Colegiu Prefectural, conform lupamea.ro.

Vezi și Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

După ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Olguței Vasilescu la șefia Transporturilor, jurnalistul și scriitorul Răzvan Ioan Boanchiș a dezvăluit care era visul fostei șefe a Muncii.

Potrivit lui Boanchiș, ziaristul craiovean Mircea Canțăr i-ar fi spus că fosta șefă a Muncii pregătea construirea drumului expres Craiova- Pitești, două benzi pe fiecare sens.

„Cel mai important ziarist de acolo, Mircea Canțăr, mi-a zis “bă, băiatule, e mare păcat ca a lucrat-o Iohannis. Femeia avea un vis, dar unul realizabil, nu himere vândute în campania electorală. Printre alte chestii, Olguța voia să facă drumul expres Craiova – Pitești. Două benzi pe fiecare sens. Și l-ar fi făcut repede, că-i nebună, ar fi stat toată ziua printre muncitori și l-ar fi terminat”, scrie Răzvan Ioan Boanchiș.

Vezi și Toți cei ce dețin acest tip de carduri sunt vizați! Cum puteți rămâne fără bani

Vești proaste! Mii de angajați își vor pierde locul de muncă

Guvernul a decis! Milioane de români beneficiază gratuit de aceste servicii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare