sursa foto:  bursa.ro

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

E scandal în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a făcut plângere penală împotriva ministrului Marcel Vela.

Coarnă a depus o plângere împotriva lui Vela, la Parchetul General.

În plângerea înaintată, liderul sindical îl acuză pe ministru „NERESPECTAREA HOTĂRÂRILOR JUDECĂTOREȘTI DEFINITIVE, pe care SNPPC le-a obținut la Curțile de Apel, cu privire la salarizarea la nivelul maxim al funcției publice, pentru câteva mii de membri de sindicat, precum și de ABUZ ÎN SERVICIU”.

EXCLUSIV!!

CONTINUĂM LUPTA PENTRU DREPTURILE MEMBRILOR SNPPC: PLÂNGERE PENALĂ PE NUMELE MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE, ÎNAINTATĂ PROCURORULUI GENERAL DE CĂTRE PREȘEDINTELE SNPPC, DUMITRU COARNĂ

În cursul acestei zile, plâgerea penală pe care am redactat-o pe numele dlui Ion Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, va ajunge, prin poștă (cu confirmare de primire), la Parchetul General.

În plângere (vezi atașamentele), l-am acuzat de NERESPECTAREA HOTĂRÂRILOR JUDECĂTOREȘTI DEFINITIVE, pe care SNPPC le-a obținut la Curțile de Apel, cu privire la salarizarea la nivelul maxim al funcției publice, pentru câteva mii de membri de sindicat, precum și de ABUZ ÎN SERVICIU.

În calitate de organizaţie sindicală cu reprezentativitate juridică, îndrituită de lege să apere și să promoveze drepturile polițiștilor și personalului contractual, i-am învederat, în scris, de mai multe ori – deși nu era cazul să facem acest demers, având obligația să procedeze ca atare din oficiu – să pună în aplicare Decizia CCR nr. 794/2016 referitoare la excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 31 alin. (11)-(14) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016 (salarizarea la nivelul maxim al funcției publice), Decizia 51/2019 a ICCJ și legislația în domeniu, însă domnia-sa a sfidat legea și, implicit, drepturile câștigate în instanță, prin hotărâri definitive.

Reamintim faptul că peste 25.000 de membri de sindicat ne-au mandatat, în scris, să le reprezentăm interesele în litigiile de muncă, pentru obținerea acestui drept prin instanțele de contencios adminstrativ-fiscal.”, a transmis SNPPC.

Vezi și Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Este posibil ca imaginea să conţină: text

 

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare