sursa foto:  spynews.ro

Ele sunt cele șase românce care se iubesc cu bogații planetei

Publicația Adevărul prezintă astăzi româncele care au relații cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Este vorba despre actrița Lavinia Postolache, Anca Verna, Anca Faur, Iasmina Milutinovici, Romina Gingașu și Ela Arjandas.

1. Lavinia Postolache (34 ani – Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag

Piteșteanca, stabilită în Statele Unite încă din anul 2009, a cucerit lumea prin frumusețea sa. Absolventă a New York Film Academy, actrița se mândrește cu titlul „Miss World România” în 2010.

2. Anca Verma (35 ani – Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma

De la o poveste de Hollywood, ne mutăm la una de Bollywood. Anca Verma (fostă Neacșu) trăiește în India, acolo unde l-a cunoscut și cucerit Abhishek Verma, un om de afaceri de succes.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au împreună o fată. Familia trăiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur și călătorește cu Orient Express. Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament.

3. Anca Faur (63 ani – Deva) și fostul astronaut Buzz Aldrin

Soțul Ancăi Faur este fost astronaut. Căsătoria dintre cei doi a avut loc chiar de ziua bărbatului, la cea de-a 93-a aniversare a sa. Ceremonia a fost una restrânsă, la Los Angeles.

4. Iasmina Milutinovici (32 ani – Timișoara) și americanul Bradford Aaron Hill

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste parcă desprinsă din filme. Femeia a început să își trăiască visul american în urmă cu cinci ani şi jumătate. De partea cealaltă a oceanului, tânăra s-a îndrăgostit de un milionarul Bradford Aaron Hill, administrator al celui mai important obiectiv turistic din SUA: Statuia Libertăţii.

Iasmina și soțul său, în vârstă de 65 de ani au împreună au doi băieței: David Milan (2 ani) și Michael (4 ani). Bradford mai are trei copii din căsniciile anterioare, doi gemeni de 18 ani și o fată de 28 de ani.

5. Romina Gingașu (32 ani – București) și Piero Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari

Averea Ferrari a ajuns și pe mâinile unei românce. Este vorba despre Romina Gingașu, căsătorită cu moștenitorul imperiului Ferrari, unde duce o viață de prințesă. Ea a ajuns să se implice activ într-o lume a bărbaților și a mașinilor.

Tânăra de 32 de ani s-a căsătorit, în 2021, cu fiul legendarului Enzo Ferrari, după ce în 2019 acesta a divorțat de Floriana Nalin.

6. Ela Arjandas (31 ani – Satu Mare) și spaniolul Anil Arjandas, supranumit „regele bijuteriilor”

Ela Mois era un fashion blogger în devenire în momentul în care l-a cunoscut pe Anil Arjandas.  Ela și Anil Arjandas se scaldă în lux și duc o viață la care mulți doar visează. Cei doi sunt împreună de șapte ani și au un băiețel.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare