Eugen Teodorovici aruncă bomba: Ce se întâmplă cu banii obţinuţi de soţii Iohannis din chirie

Revine în peisaj mega-scandalul despre casele ui Iohannis cumpărate din banii de meditaţii. Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, aruncă bomba. Acesta a declarat că ANAF a început acțiunea de recuperare a banilor încasați de familia Iohannis drept chirie din acel imobil pe care familia prezidențială a pierdut-o în instanță.

Anuntul a fost facut de Ministrul de Finante in exclusivitate la Antena 3. Eugen Teodorovici a declarat că i-a cerut deja şefului ANAF să-i prezine o situaţie clară cu banii pe care statul trebuie să-i recupereze de la şeful statului.

„Nu, chiar acum două zile i-am cerut să-mi prezinte o astfel de situație. (…) Este obligația dlui Mișa Ionuț de a face imediat orice demers legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. Eu sper să fi făcut ceea ce era conform legii. Sunt convins, pentru că vorbim despre un fost ministru de Finanțe. Deci este obligat. Știe legea foarte bine. Mai ales că am cerut, ca ministru al Finanțelor, să facă acest lucru.”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă Fiscul a început acțiunea de recuperare a banilor, ministrul Finanțelor a răspuns: „bineînțeles”.

Vezi şi Decizie majoră referitoare la Antena 3! Trustul Intact a făcut acest anunț

EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

Probleme serioase pentru cei care deţin aceste modele de telefoane: Un bug software ar putea trimite la întâmplare toate pozele din telefon

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare