Eugen Teodorovici, atacat dur:’Va consolida regimul sclavagist. PSD bagă oamenii săraci în închisoare’

Purtătorul de cuvânt al PMP Mihail Neamțu reacționat dur, luni, după ce Eugen Teodorovici a declarat că va iniția o lege prin care toți cei care nu își plătesc la timp contribuțiile la stat să fie pedepsiți cu închisoarea.

 

„Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare, adică propriul său electorat. Statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate. Români simpli, tromboniți cu atâtea minciuni, descoperă acum că serviciile medicale nu-s deloc gratuite. Ce primim, în schimbul banilor plătiți? Infecții nosocomiale. Dar degeaba vrei tu piață liberă și competiție între furnizorii asigurărilor de sănătate, zice Ministrul Discotecă! Întâi marchezi banul la Stat și apoi mai vedem noi”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.

El a adăugat că PSD „ îți dă cu o mână ca să-ți ia cu două”.

„Pentru că-n vistieria statului suflă vântul, Ministrul Finanțelor vrea să-i aresteze la graniță pe cei care au părăsit plantația sclavagistă a PSD”, a conchis Neamțu.

 

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare