sursa foto:  rfi.ro

Eugen Teodorovici dă din casă: Va rămâne sau nu transferul contribuțiilor sociale

Eugen Teodorovici, viitorul ministru al Finanțelor, a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale anului trecut. Acesta a fost întrebat dacă revoluția fiscală a coaliției PSD-ALDE va rămâne în picioare pe mandatul său, acesta fiind unul dintre contestatarii acesteia.

Cel mai important personaj din noul guvern pentru mediul de afaceri este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea PSD de înlocuire a lui Ionuţ Mişa de la conducerea Ministerului de Finanţe. El a contestat în toam­na anului trecut „revoluţia fiscală“.

 Întrebat de ZF dacă va menţine sau nu mă­surile fiscale, Teodorovici a răspuns că urmează să se consulte în următoarele zile cu colegii de la minister pentru a face un plan de acţiune.

„Nu o să vă dau acum un punct de vedere, după ce trecem de votul din Parlament, ne uităm la minister. Vreau şi eu să discut o zi- două- trei acolo la Finanţe să văd exact care sunt punctele de vedere ale colegilor pe fiecare dintre subiectele la zi. După aceea vă voi spune punctul meu de vedere exact pe fiecare subiect în parte, ca să vă arătăm care e planul de bătaie pentru Finanţe şi nu numai“, a spus Eugen Orlando Teodorovici.

Vezi și Situație revoltătoare într-un spital din România: Pacienții plătesc taxă pentru a se uita la TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare