George Simion AUR1

EXCLUSIV Avalanșă de fake-news-uri despre AUR! George Simion, reacție pentru Bugetul.ro!

Într-o postare pe Facebook se anunță că Alianța pentru Unirea Românilor a pornit „demersurile pentru scoaterea României din Uniunea Europeană”.

În acest context, Bugetul.ro l-a contactat pe George Simion, liderul AUR.

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor a declarat, pentru Bugetul.ro, că scorul la alegerile parlamentare i-a speriat pe mulți, iar acum rețelele de socializare s-au umplut de astfel de fake-news-uri despre AUR.

„A apărut un cont care spune că vom interzice concertele rock”

Am speriat pe mulți cu scorul pe care l-am obținut la alegerile parlamentare și acum ni se fac conturi false. Eu am șters, numai în ultima săptămână, 100 de conturi false cu George Simion.

Pe Facebook, pe Instagram și pe Twitter, unele conturi ne atacă încontinuu și, la fel, folosesc imaginea AUR. A apărut un cont cu AUR Tulcea, care spune că vom interzice concertele rock și că suntem împotriv rock-ului, și alte aberații de genul ăsta.

Așa că informați-vă din sursele oficiale și de pe Bugetul.ro, printre puținele site-uri care chiar au relatat activitatea AUR din ultimul an, într-o perioadă de tăcere mediatică suspectă”, a declarat, pentru Bugetul.ro, George Simion, liderul AUR.

Vezi și

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: Cum au evoluat în această perioadă prețurile chiriilor în București, Cluj, Iași sau Timișoara

Vești importante pentru toți românii! Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor

Decizia luată de Ministerul Muncii! Beneficii uriașe pentru o nouă categorie de români

Nu este disponibilă nicio descriere.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare