sursa foto:  psnews.ro

EXCLUSIV Avem dovada! Pe final de 2020, românii s-au trezit cu conturile blocate! Guvernul Cîțu le-a dat o mare lovitură!

Guvernul Florin Cîțu le-a dat o lovitură imensă românilor, pe final de 2020. După cum scriam sâmbătă, 26 decembrie, Guvernul Cîțu i-a dat undă verde Fiscului să-i execute silit și să le pună popriri bancare contribuabililor cu datorii fiscale neachitate. Conform OUG nr. 181/2020, popririle bancare pentru datoriile fiscale au fost suspendate până pe 25 decembrie inclusiv. Însă, din a doua zi de Crăciun, instituțiile fiscale au putut să le blocheze conturile românilor.

Astfel, Fiscul s-a și pus pe treabă. Așa se face că miercuri, 30 decembrie, la Direcția Taxe și Impozite Locale Sector 2, zeci de persoane așteptau la coadă, pentru a le fi clarificată situația financiară și pentru a le fi deblocate conturile.

Drept dovadă, Bugetul.ro vă prezintă o imagine exclusivă, realizată în jurul orei 14:00, la intrarea de la DITL Sector 2.

Vezi și Guvernul Cîțu le dă o primă lovitură românilor! Se aplică de azi!

Băncile și-au informat clienții, prin SMS, că le-au fost blocate conturile

Stimate Client, s-a instituit poprire pentru: *** suma: *** RON,info: D.I.T.L Sector 2”, se precizează în SMS-ul intrat în posesia Bugetul.ro.

Miercuri, la DITL Sector 2, o persoană se plângea că avea 18.000 de lei în cont și că instituția fiscală locală i-a blocat contul pentru o datorie de 2.000 de lei.

Alte persoane au susținut că le-au fost retrase sume din conturi, fără a fi anunțate, conturile rămânându-le blocate în continuare.

Vezi și

Anunț important pentru mii de români! Ce bani veți primi în 2021

Veste importantă pentru toți șoferii! Ce se întâmplă cu amenzile în 2021

Anul 2021 vine cu vești triste pentru copii: Banii pentru educație ar putea suferi o nouă amânare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare