sursa foto:  antena3.ro

EXCLUSIV Cel mai vocal PSD-ist a dat lovitura! Afacerea lui Codrin Ștefănescu a explodat

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a dat o importantă lovitură în afaceri. Business-ul celui mai vocal PSD-ist a explodat, potrivit ultimei situații financiare depuse la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice.

După un an în care a pierdut peste 13.000 de euro, Ștefănescu și-a redresat afacerea, reușind să câștige o sumă impresionantă.

Concret, societatea lui Codrin Ștefănescu a încheiat anul 2016 pe minus. CORYLLUS TRADING SRL, firma unde secretarul general al PSD este unic asociat, a pierdut în anul respectiv 60.970 de lei – 13.083 de euro.

Anul următor, însă, afacerea lui Codrin Ștefănescu a explodat. Acesta a raportat un profit de 972.193 de lei, adică peste 200.000 de euro.

„N-am făcut niciodată vreo afacere cu statul”

În 2015, Codrin Ștefănescu a vorbit despre averea sa. La vremea respectivă, el a precizat, pentru DCNews, că n-a făcut niciodată afaceri cu statul român.

„N-am făcut niciodată vreo afacere cu statul, în viața mea. După facultate am deschis o firmă de brokeraj cu niște colegi, pe care am dus-o până la locul 22 la nivel național, și am vândut-o unui consorțiu de bănci, pentru că a încercat să ne scoată de pe piață și eram atât de mici, că ne-au făcut o ofertă de nerefuzat. Cu banii respectivi am mers mai departe pe piața de capital și sunt un jucător frecvent, de la înființarea pieței de capital. Toate câștigurile pe care le-am avut sunt impozitate și sunt pe fișe. N-am pus asfalt, n-am făcut afaceri cu energie, n-am pus panseluțe, n-am făcut la ANRP nimic, n-am făcut nimic ce e legat de bugetul public. Tot ce am făcut am făcut simplu. Mai am o galerie de artă.

(…) Deci tot ceea ce fac este super-controlabil și nu are nimic de a face cu statul. Deci nu am nicio firmă și nu sunt acționar la nicio societate care este legată de stat”, a afirmat Ștefănescu.

Vezi și EXCLUSIV Dezvăluire-bombă! ‘Caracatița’ care pune în pericol viața românilor – Autoritățile sunt neputincioase

A intrat în vigoare azi! Toți șoferii, obligați!

Surpriză! Ce afacere deține nouă șefă a ANAF – Cu ce sumă importantă s-a ales Mihaela Triculescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare