sursa foto:  antena3.ro

Surpriză! Ce afacere deține nouă șefă a ANAF – Cu ce sumă importantă s-a ales Mihaela Triculescu

În această săptămână, Guvernul Dăncilă a decis să-l înlocuiască pe Ionuț Mișa din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. În locul său a fost numită Mihaela Triculescu.

În cadrul unui comunicast de presă, Guvernul a anunțat că „ihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice”.

Jurnaliștii de la Recorder au scos la iveală faptul că, în paralel cu activitatea de lichidator judiciar, „jobul full-time al Mihaelei Triculescu a fost acela de contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curățenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din județul Dolj”.

Bugetul.ro vă oferă informații legate de afacerea pe care o deține noua șefă a ANAF. Mihaela Triculescu deține calitatea de asociat și administrator la firma INSPIRE GENERAL SRL, care are ca obiect de activitate „Intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific”, societate înființată în anul 2015. La INSPIRE GENERAL, Triculescu este asociată cu Adriana Cotel.

Potrivit declarațiilor făcute la unitățile Fiscului, în primii doi ani de activitate, firma Mihaelei Triculescu a crescut spectaculos.

În 2015, societatea a avut un profit de 74.634 de lei – circa 16.000 de euro. În anul 2016, aceeași firmă a raportat un profit de 113.091 – aproximativ 24.268 de euro.

În total, din primii doi ani de activitate, Triculescu și Cotel s-au ales cu circa 40.000 de euro. Ceea ce înseamnă că noua șefă a ANAF a câștigat 20.000 de euro.

În 2017, însă, profitul INSPIRE GENERAL SRL s-a prăbușit. Mihaela Triculescu a raportat un profit de 4.622 de lei.

Vezi și EXCLUSIV Omul amenințat de Dragnea cu demiterea nu știe legea! Declarație uluitoare

Surse Bomba a fost detonată! Unde ar urma să plece Liviu Dragnea și cu cine – Suma impresionantă pe care o va plăti

Atenție! Această categorie va putea beneficia de asigurare automată de sănătate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare