sursa foto:  aktual24.ro

Surse Bomba a fost detonată! Unde ar urma să plece Liviu Dragnea și cu cine – Suma impresionantă pe care o va plăti

Ies la iveală detalii incendiare! Potrivit unei dezvăluiri pe surse, liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se pregătește să plece din România, în zilele următoare.

După ce s-a aflat că perechea Liviu Dragnea-Irina Tănase au petrecut Revelionul alături de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și soția acestuia, presa locală dezvăluie că cei patru urmează să aibă o vacanță de vis.

Potrivit jurnaliștilor, cei doi (Ionel Arsene si Liviu Dragnea) au sarbatorit trecerea in noul an la Castelul Foișor, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. Casa de Vanatoare, aflata in proprietatea RAPPS, cu 43 de camere, a fost o casa indragita de toti regii Romaniei. A fost inaugurata inaintea Castelului Peles, drept urmare aici au stat Regele Carol I si Regina Elisabeta pana la terminarea castelului. De asemenea, aici au locuit si Regele Ferdinand cu Regina Maria pana la terminarea Pelisorului. Chiar si Carol al II – lea a locuit aici, in perioada 1930-1940, atata timp cat a fost Regele Romaniei.

Potrivit unor surse din anturajul lui Ionel Arsene, desi relatia sa cu Liviu Dragnea s-a cam deteriorat in ultimul timp, acesta ar putea sa-l insoteasca pe seful PSD si intr-un sejur prelungit, tot de lux, in Insulele Maldive unde cel din urma planuieste sa-si duca iubita in zilele imediat urmatoare, scriu jurnaliștii de la tvmneamt.ro.

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. O noapte de cazare in Maldive poate ajunge si pana la 45.000 de euro.

Vezi și Atenție! Această categorie va putea beneficia de asigurare automată de sănătate

Atenție! Se dau amenzi uriașe pentru cei ce încalcă aceste obligații

Lovitură pentru acești români! Vor plăti o taxă mult mai mare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare