sursa foto:  youtube.com

EXCLUSIV Detaliu neștiut despre operația lui Mihai Bobonete: Suma pe care a plătit-o actorul pentru intervenția chirurgicală suferită

Actorul Mihai Bobonete a suferit, week-end-ul trecut, o operație de pneumotorax, la un spital privat din Capitală.

Bugetul.ro a reușit să afle cât a achitat „Bobiță” din „Las Fierbinți” pe operație. Potrivit informațiilor intrate în posesia noastră, intervenția chirurgicală costă aproximativ 6.000 de lei.

Totodată, pentru fiecare noapte de spitalizare la MedLife – spitalul unde a fost operat „Bobiță” – se achită alți 570 de lei. De asemenea, cei care sunt nevoiți să facă astfel de operații trebuie să știe că programarea nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, care vine la spital doar pentru intervenții.

„Vine doctorul Orghidan doar pentru intervenții, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, dacă este cazul, se achită spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o cameră dublă, pe noapte”, au spus sursele noastre.

Bobonete a anunțat că operația i-a reușit

Duminică, 20 ianuarie, Mihai Bobonete a dezvăluit, pe pagina de socializare, că intervenția chirurgicală a fost un real succes și a ținut să le mulțumească personalului medical de la MedLife și doctorului Mihnea Orghidan.

„Azi e duminica, e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort , atat de bine ma simteam.Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine dar azi,azi e bine, parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina.
Am păpat o bananica,un iaurtel, fac pipilica, m-am spalat nitel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.
Scuze daca v-am deranjat, ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata si ca durerea este suportabila in orice forma a ei dar te face cu memeaca.
Am suferit un Pneumotorax masiv si din aceasta cauza sunt internat pana joi, nu pot zbura la Paris si Bruxelles unde urma sa am spectacole in weekendul viitor.
Imi pare rau dar Florin Lazar organizatorul,impreuna cu Văncică ,sunt convins ca vor lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste si ne priveste.
Ma simt recunoscator lui Dumnezeu si intregului personal medical din Med Life.
Multumesc Jana, Dr.Alina Stanca, Dr.Toma care m-a anesteziat ca la carte, Doctorului Catalin Stangu pentru cele mai frumoase vorbe de incurajare, asistentelor de pe sectia chirurgie care sunt minunate si s-au purtat cu mine ca niste mame si in primul rand, multumesc Doctorului Orhidean Mihnea care m-a operat si care m-a ajutat sa raman de partea voastra!
#MedLife #NewLife”, a scris, pe Facebook, Mihai Bobonete.

Vezi și Reînvie un gigant românesc! Se deschid noi magazine

Scandalul fluturaşilor de salariu ia amploare! Polițiștii o amenință pe Carmen Dan!

Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Dezvăluire fără precedent

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare