sursa foto:  cancan.ro

EXCLUSIV Dispoziție explozivă! Poliția Română subjugă Poliția Locală

Dezvăluire Bugetul.ro. Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisarul-șef Constantin Adrian Glugă, a dat o dispoziție conform căreia Poliția Locală este sub comanda IPJ Constanța. Potrivit surselor Bugetul.ro, astfel de dispoziții s-au dat de șefii inspectoratelor din întreaga țară, aceasta fiind dorința ministrului de Interne, Marcel Vela, pe perioada pandemiei, când Poliția Locală se află sub controlul MAI.

Conform dispoziției intrate în posesia Bugetul.ro, IPJ Constanța „conduce operațional, prin subunitățile de poliție, poliția locală de pe raza de competență a acestora”.

Același document, citat de Bugetul.ro, spune că „șefii polițiilor locale vor comunica, de îndată și ulterior în dinamică, șefului IPJ Constanța situațiile sediilor, a resurselor umane, a bazelor de date, a echipamentelor și mijloacelor din dotare, potrivit grilei de raportare”.

Poliția Locală, controlată de Poliția Română

În plus, verificarea modului în care își desfășoară activitatea efectivele din dispozitivul de menținere a ordinii și siguranței publice (n.r. – efectivele Poliției Locale) se efectuează de către șefii structurii de poliție sau de către polițiști anume desemnați.

Totodată, „la ieșirea din serviciu, membrii patrulelor de siguranță publică întocmesc un raport de activitate, modelul acestuia fiind pus la dispoziție de polițistul desemnat, pe care îl predă structurii de poliție în vederea implementării în aplicațiile specifice”.

Vezi și Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

Document. Un avocat face dovada: ‘Pacienții sunt puși să semneze, deși rezultatul testului nu există’

Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare