sursa foto:  presidency.ro

Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

Cozmin Gușă, analist politic și membru PSD, înaintează un scenariu exploziv privitoare la înlocuirea lui Ludovic Orban din funcția de premier.

Gușă susține că, din cauza tunurilor date de Guvernul Orban în perioada pandemiei, Klaus Iohannis ar căuta soluții să-l dea jos pe Ludovic Orban.

Marea problemă a șefului statului este apropierea alegerilor locale și scorul pe care liberalii îl vor obține la scrutinul de la finalul lunii septembrie.

Și surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că s-ar pregăti înlocuirea lui Ludovic Orban. Totuși, potrivit informațiilor noastre, acest lucru s-ar întâmpla „după alegeri”.

Vezi și Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

„MOȚIUNEA SE REÎNCĂLZEȘTE! IOHANNIS ÎNTR-O MARE DILEMĂ

Scriam acum 3 zile că semnul racolării de parlamentari PSD ar fi dovada că se fac eforturi intense pentru menținerea lui LuCOVID. Numai că, tot acum 3 zile, lui Iohannis i-a fost prezentat DOSARUL COMPLET al devalizărilor din pandemie operate de către gașca lui LuCOVID, iar Neamțul a rămas perplex în fața evidenței, dându-și seama că, prin dimensiunea lor și a dovezilor adunate, aceste devalizări nu pot fi escamotate. Și de-aici, două consecințe:

1. Iohannis a început urgent să caute soluții prin care să-l dea jos pe LuCOVID la moțiune sau chiar să-l facă să demisioneze, operând apoi cu un premier interimar; problema consecutivă este cea legată de alegeri și scorul PNL în acest caz, urmată de altă miză, cea a impunerii rapide apoi a unui premier fidel lui, iar aici are soluția tehnocratului sau a unui alt premier penelist susținut și de către PSD (așa a apărut în acest weekend declarația lui Paul Stănescu cu guvernul de tehnocrați-politici!)

2. LuCOVID este disperat și oferă orice pentru noi parlamentari fideli lui, dându-le sarcină fiecărui ministru să achiziționeze fiecare câte 2 parlamentari (!), indiferent care ar fi costurile financiare și politice; doar că, dacă lumea se va prinde că nu mai este susținut de către Iohannis în demersul său, tentativa lui nu va avea succes.

Să urmărim atent deci evenimentele din zilele următoare, se va juca dur!”, a scris, pe Facebook, Gușă.

Klaus Iohannis și Rareș Bogdan i-au arătat pisica lui Ludovic Orban

În urmă cu două săptămâni, după ce s-a aflat că Ludovic Orban a ordonat, în secret, o operațiune de racolare a primarilor PSD, președintele Klaus Iohannis a transmis public că nu vede „cu ochi buni aceste racolări”.

Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii româneşti și ori de câte ori am avut ocazia, m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a spus Klaus Iohannis.

Vezi și SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Imediat, Rareș Bogdan i-a ținut isonul șefului statului. Pe pagina de socializare, prim-vicepreședintele PNL a reacționat dur, după declarația șefului statului, acuzând că pe această planetă nu ar mai exista „o clasă politică mai lipsită de principii, valori și credințe” ca a noastră.

Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune…………….

Urâtă politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, a reacționat Rareș Bogdan, pe Facebook.

Ludovic Orban s-a spălat pe mâine de racolarea primarilor PSD

După ce operațiunea sa a fost spulberată de Klaus Iohannis și Rareș Bogdan, Orban s-a spălat pe mâini de această poveste.

Ludovic Orban a declarat că nu el a semnat listele de candidatură pentru primarii veniți de la alte partice, ci președinții de filiale județene.

Nu am făcut socoteala. Eu nu am semnat nicio listă de candidatură pentru un primar venit de la alt partid. Candidaturile sunt semnate de presedintii de filiale județene. Punctul meu de vedere il cunoașteți. Aveți alte întrebari legat de temele pe care le-am dezbătut?”, a spus Ludovic Orban.

Vezi și Rețeaua racolărilor primarilor PSD de către PNL. Cine este omul care face jocurile de la Guvern pentru partid

Document. Un avocat face dovada: ‘Pacienții sunt puși să semneze, deși rezultatul testului nu există’

Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

Vești uriașe! Statul sare în ajutorul unei categorii de români

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare