sursa foto:  evz.ro

EXCLUSIV George Simion, replică pentru Liviu Dragnea: ‘Nu l-am văzut niciodată pe Florian Coldea, prietenul de șprițuri al lui Liviu Dragnea’

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a lansat un spațiul public un scenariu controversat, anume că în spatele lui George Simion, președintele AUR, s-ar afla fostul șef operativ al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea.

Contactat de Bugetul.ro, luni, George Simion ne-a declarat că nu îl cunoaște pe Florian Coldea și că, mai mult, îl consideră unul dintre cele mai toxice personaje din România.

Mai mult, Simion a precizat, pentru Bugetul.ro, că Dragnea ar fi distrus speranțele a milioane de români chiar la ordinul lui Florian Coldea.

George Simion, pentru Bugetul.ro: „Domnul Dragnea a distrus speranțele a milioane de români, din ce spun unii, la indicațiile lui Coldea”

Nu l-am văzut niciodată pe Florian Coldea și îl consider unul din indivizii toxici pentru România: prietenul de șprițuri al lui Dragnea, cel care l-a înscăunat pe el și pe doamna Kovesi.

Domnul Dragnea a distrus speranțele a milioane de români, din ce spun unii, la indicațiile lui Coldea. Restul sunt fabulațiile unui om care nu va mai conduce România niciodată, pentru că nu a fost in stare, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, George Simion.

Acuzațiile lui Dragnea

Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…

La câteva zile, l-am întrebat frontal pe Florian Coldea și a zis DA.

Astă vară eram în casă la un prieten și stând cu el primește un telefon de la un cetățean bulgar implicat într-o firmă foarte puternică de PR de campanie electorală, printre cele mai bune din lume. L-a sunat să-l întrebe dacă știe un personaj din România pe nume Florian Coldea, că i-a contactat pentru a intermedia un contract de consultanță cu AUR.

Banii adevărați nu veneau prin donații sau conturi bancare. Erau din partea SRI sau a firmelor apropiate. Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României”, a povestit Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare