sursa foto:  wowbiz.ro

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, Dumitru Coarnă, a răbufnit, după ce polițistul Cristian Amariei a fost ucis în misiune de interlopul Ionel Marcel Lepa, dat în urmărire internațională pentru o tentativă de tâlhărie.

Dumitru Coarnă a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, de ce ar trebui demisă Carmen Dan. Potrivit șefului SNPPC, Carmen Dan nu a finanțat corespunzător sistemul.

„Cu finanțarea sistemului (n.r. – a greșit Carmen Dan). A greșit de la început. Doamna Carmen Dan trebuia demisă înainte să fie ministru. Pentru a evita astfel de situații, ar trebui să finanțeze corespunzător sistemul, să rezolve problema deficitului de personal de 25% – adică peste 20.000 de oameni -, logistica să fie adusă la zi, nu să funcționăm cu mașini care trebuiau casate din 2016 – peste 10.000 de mașini – ș.a.m.d. N-am nimic personal cu Carmen Dan. Ea a fost colegă bună cu Liviu Dragnea, nu e colegă cu noi. Nu a fost niciodată colegă cu noi”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Potrivit lui Dumitru Coarnă, arma cu care a fost ucis Cristian Amariei ar fi de proveniență sârbească.

Șeful SNPPC ne-a mai precizat că este îngrijorat de numărul polițiștilor uciși în ultima vreme.

„Normal că ne îngrijorează numărul crimelor. Vă mai dau un exemplu pe care l-ați tratat și dumneavoastră, și noi cu superficialitate: polițist care a murit dintr-o ‘împușcătură’ în cap – metaforic vorbind. Un accident vascular cerebral. Vorbesc de Păun Ion de la Titu, Dâmbovița. Neavând personal adecvat să plece omul acasă, să se recupereze, a făcut accident vascular cerebral în birou, a murit la spital și nici măcar drepturile cuvenite prin lege nu a găsit doamna Carmen Dan să le acorde familiei: 20.000 de euro despăgubiri, pentru că a intervenit decesul în legătură cu serviciul. Doamna spune că n-a murit în interes de serviciu, că n-a fost împușcat, nu i-a dat cu toporul în cap”, a mai declarat, pentru Bugetul.ro, Coarnă.

Polițiști uciși în ultimii ani

2 august 2015 – Gheorghe Ionescu, alias „Dulăul”, a murit la București, după ce a fost lovit cu mașina de Abdullah Atas

4 ianuarie 2017 – Gheorghe Nistor, șeful postului de poliție Vișeu de Jos, din județul Maramureș, este ucis prin înjunghiere, chiar în postul de poliție, de către doi frați care doreau să se răzbune pe el. Era singur în sediu, la momentul uciderii sale. Avea 48 de ani și doi copii. Urma să se pensioneze în curând.

20 iulie 2017 – Sorin Vezeteu, fiind planificat singur de serviciu pe peron în Gara Burdujeni, județul Suceava, este ucis cu bestialitate, cu 40 de lovituri de cuțit, de către un nenorocit, care ulterior s-a sinucis în închisoare.
Sorin avea 38 de ani și a lăsat în urmă doi copii, de 5 și 7 ani.

2 iunie 2019 – Cristian Amariei, este ucis, prin împușcare, în localitatea Recaș, județul Timiș, de către un infractor periculos, dat în urmărire internațională. Avea 43 de ani și a lăsat în urmă doi băieţi de 14 şi 16 ani.

Vezi și SURSE Viorica Dăncilă pregătește o nouă mutare! Șefa unei instituții de forță, ‘executată’!

Ies la iveală noi detalii despre interlopul care a ucis un polițist duminică! Ce s-a găsit

Vești proaste! Cu cât ar putea scădea salariile unei categorii de angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare