sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

Ies la iveală noi detalii despre interlopul care a ucis un polițist duminică! Ce s-a găsit

Este o mobilizare fără precedent în rândul oamenilor legii, după ce polițistul Cristian Amariei a fost împușcat mortal duminică, în timpul unui filtru rutier organizat în satul Izvin, oraș Recaș.

Deși a fost rănit, autorul, Ionel Marcel Lepa, a reușit să fugă. Acum au ieșit la iveală noi detalii. Polițiștii aflați pe urmele interlopului Marcel Lepa au găsit hainele pline de sânge ale criminalului fugar.

Mai mult, în timp ce fugea de oamenii legii, acesta a intrat într-o curte și a încercat să fure o mașină, amenințându-i cu moartea pe proprietari.

În cele din urmă, încolțit de polițiști, Lepa a abandonat ideea de a fura mașina și a fugit prin grădina casei.

Ionel Marcel Lepa este recidivist, are 47 de ani şi este din Lugoj. El a fost dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. are emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj. El este condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativă la tâlhărie şi se sustrage executării pedepsei, potrivit Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul căutat de cei doi agenţi din Recaş şi care a fost zărit de aceştia într-o maşină, în Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost şi el rănit în timpul unui schimb de focuri.

Cei doi agenţi care au încercat să oprească autoturismul pe şosea au pornit în urmărirea maşinii suspecte, nu înainte de a chema ajutoare, şi au ajuns în curtea unei case. Au coborât din maşină şi au înconjurat locuinţa. Bărbatul căutat de aceştia a sărit pe o fereastră în faţa unuia dintre cei doi agenţi. Având o armă în mână, a tras asupra poliţistului, nimerindu-l în zona pieptului şi gâtului.

Poliţistul împuşcat avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş. Medicii au constatat decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare.

Colegii poliţistului sosiţi la locul faptei au auzit focurile de armă, Însă agresorul a reuşit din nou să scape. Acesta a pătruns într-o curte unde a încercat să găsească o maşină cu care să fugă. Pentru că în curtea respectivă nu se afla niciun autoturism, a intrat într-o altă curte, i-a ameninţat pe proprietari cu arma şi a luat maşina acestora. În timp ce încerca să fugă a fost observat de un poliţist care a tras asupra maşinii reuşind să îl rănească la umăr. Fugarul a ieşit din maşină şi s-a pierdut pe străduţe.

Vezi și Vești proaste! Cu cât ar putea scădea salariile unei categorii de angajați

Vești pentru români! Se dau bani – Cine sunt beneficiarii

Vești proaste! De la 1 iulie se scumpesc facturile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare