sursa foto:  b1tv.ro

EXCLUSIV George Simion, replică pentru Rareș Bogdan, după ce liberalul a acuzat că AUR beneficiază de sprijin rusesc: ‘Crede că poate să ne sperie’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a acuzat, luni, că Alianța pentru Unirea Românilor este sprijinită de motoare de căutare și troli din Rusia.

În replică, George Simion a declarat, pentru Bugetul.ro, că AUR nu se sperie de Rareș Bogdan, care, în opinia liderului AUR, ar trebui să părăsească scena politică, nu să-i predea lecții despre xenofobie. Totodată, Simion a precizat că nu a fost la familia lui Rareș Bogdan acasă.

Vezi și Rareș Bogdan acuză AUR: ‘Sunt sprijiniți pe față de motoare de căutare și troli din Rusia’

Doar pentru faptul că am fost, nu cum susține el, nu cum minte el, că am fost acasă la părinții lui, ci în centrul din Ocna Mureș, unde locuitorii de acolo mi-au cerut să vorbesc despre felul în care tatăl lui a contribuit la distrugerea combinatului, nu îi dă dreptul să se victimizeze, că am fost la el acasă. Nu am fost la el acasă. Lumea trebuie să știe de unde are banii cu care pretinde el că a intrat în politică.

Domnul Rareș Bogdan a scris un editorial la UMDigi24 și crede că poate să ne sperie, dar el e atât de laș încât, din septembrie încoace, nu a mai făcut nicio postare care să fie accesibilă pe zona de comunicare, pe Facebook. În felul ăsta se teme de poporul român, care nu-l mai vrea.

Încrederea pe care i-a acordat-o lui Florin Cîțu la președinția PNL e ultimul cui din sicriul politic al lui Rareș Bogdan. Acest individ trebuie să părăsească de urgență scena politică, nu să ne predea nouă lecții despre xenofobie.

Rareș Bogdan cred că nici nu ar trebui comentat prea mult, pentru că îi puteți întreba pe 100 de români ce părere au despre Rareș Bogdan și asta aș vrea de la cititorii BUGETUL.RO când citesc acest mesaj: să se gândească care e părerea lor sinceră despre acest individ”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, George Simion.

Acuzațiile dure făcute de Rareș Bogdan la adresa AUR

Rareș Bogdan susține că formațiunea condusă de George Simion și Claudiu Târziu ar fi sprijinită de motoare de căutare din Rusia.

Cine sunt huliganii din fruntea AUR, de ce încearcă ei să spună că sunt puternici și de neatins ? Cine le ține spatele și le dă asigurări că nu vor fi retrași în garnizoane? Cine marchează banul?

Ce pare evident, dar e doar vârful icebergului, este faptul că ei sunt sprijiniți pe față de motoare de căutare și troli din Rusia. Acest aspect reprezintă o suspiciune rezonabilă că au finanțare rusească și tare aș vrea să aflu unde ajunge foaia de parcurs. Câți știu ce fac, câți sunt manipulați?

Câți răspândesc fără discernământ site-uri în care, după câteva zile cu știri despre remedii naturiste, apare, brusc, câte-o declarație a lui Vladimir Putin sau un discurs antisemit? Câți apostoli ai mușețelului devin admiratori ai Kremlinului și recrutează adepți, transformându-i în arme împotriva Uniunii Europene?”, spune Rareș Bogdan, într-un editorial pentru Digi 24.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare