sursa foto:  click.ro

EXCLUSIV! Neașteptat! Cum îi bagă bani în buzunar protestatarii #Rezist fiului lui Liviu Dragnea

Duminică, 26 august 2018, e o zi mare în familia lui Liviu Dragnea! Fiul liderului PSD, Ștefan Valentin, se căsătorește. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală.

Apoi, nuntașii vor petrece la Palatul Snagov, până dimineața.

Protestatarii #Rezist s-au gândit să-i facă și ei o mică „surpriză” lui Ștefan Valentin Dragnea, astfel că și-au anunțat prezența la Biserica „Sfântul Elefterie”, iar acolo vor stabili dacă vor merge la Palatul Snagov sau nu.

Fără să vrea, prin prezența lor la nunta fiului șefului PSD, aceștia îi fac un mare serviciu. După cum știți Liviu Dragnea și Guvernul Dăncilă au renunțat la protecția SPP.

Vezi şi SURSE! Cât va fi darul la nunta anului în politica românescă – Liviu Dragnea a invitat toți liderii PSD

În aceste condiții, fiind un eveniment privat, fiul său ar fi trebuit să angajeze o firmă de pază pentru a veghea asupra bunei desfășurări a nunții.

Dar cum protestatarii #Rezist au creat un eveniment pe rețelele de socializare, Jandarmeria Română s-a autosesizat și va asigura paza la nunta lui Dragnea Jr.

Surse din piața serviciilor de pază ne-au dezvăluit că, pentru beneficia de protecție la un asemenea eveniment, Ștefan Valentin Dragnea ar fi trebuit să scoată din buzunar o sumă impresionantă.

Potrivit surselor Bugetul.rofiul lui Dragnea ar fi trebuit să plătească între 8.000 și 10.000 de euro.

„Pentru a i se asigura paza la o nuntă, clientul trebuie să dea cel puțin 8.000 de euro. Totul depinde de numărul de oameni solicitat. Poate ajunge la 10.000 de euro, dacă nu și mai mult”, ne-a precizat o sursă din piața serviciilor de pază.

Așadar, la finalul evenimentului, când va trage linie, Ștefan Valentin Dragnea va avea în buzunar circa 8-10.000 de euro în plus.

Mii de oameni și-au anunțat prezența la protest

Protestatarii #Rezist au creat un eveniment pe Facebook și și-au anunțat prezența duminică, în fața Bisericii „Sfântul Elefterie”, acolo unde va avea loc cununia religioasă a fiului șefului PSD.

La evenimentul respectiv au precizat că vor participa mii de oameni.

Nașul, un miliardar din industria medicamentelor

Ştefan Valentin şi Gina Alexandra se vor cununa religios astăzi,26 august, la Biserica „Sfântul Elefterie” din Bucureşti, apoi vor petrece alături de invitaţi, la Palatul Snagov.

Nașul de căsătorie al lui Ștefan Valentin Dragnea este Paul Sorin Stănescu, un controversat om de afaceri din industria medicamentelor.

De numele său se leagă privatizarea dubioasă a Institutului Pasteur.

Citește și EXCLUSIV! Am aflat cât plătește fiul lui Liviu Dragnea doar pentru închirierea salonului unde va avea loc nunta sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare