sursa foto:  aktual24.ro

EXCLUSIV! Am aflat cât plătește fiul lui Liviu Dragnea doar pentru închirierea salonului unde va avea loc nunta sa

Nuntă mare la final de august în familia șefului PSD, Liviu Dragnea! Fiul său, Ștefan Valentin Dragnea, se însoară cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra.

Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, un local exclusivist din apropierea Capitalei. Nașul este un controversat om de afaceri, un miliardar din industria medicamentelor, despre care s-a scris că ar avea legături cu serviciile secrete.

Vezi și Se anunță nunta anului în politică! Cine este nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea

Potrivit invitației la nuntă, ce a fost publicată de tabloidul Libertatea, Ştefan Valentin şi Gina Alexandra se vor cununa religios pe 26 august, la Biserica „Sfântul Elefterie” din Bucureşti, apoi vor petrece alături de invitaţi, la Palatul Snagov.

Bugetul.ro a sunat la Palatul Snagov și a aflat cât trebuie să plătească un cuplu care vrea să-și organizeze nunta acolo.

Astfel, conform informațiilor primite de la reprezentanții Palatului, Ştefan Valentin Dragnea va scoate din buzunar nu mai puțin de 5.200 de euro cu TVA doar pentru salon. În acești bani, va avea incluse mesele, scaunele și fețele de masă.

Vezi și Au tăiat costuri de milioane de euro, dar au pierdut miliarde! Ce salariu are Geronimo Brănescu, şeful ANSVSA, cel care a oprit inspecția animalelor

Eroare gravă în Guvernul Dăncilă, care ne va costa sute de milioane de euro! Propagarea pestei porcine putea fi împiedicată! Cine a greșit

Fruct gigant produs în România, nedorit de nimeni! Iată cum arată acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare