sursa foto:  digi24.ro

EXCLUSIV Nicio reținere făcută la Brigada Rutieră, după descinderea DGA! ‘Cei care au acționat nu au probatoriu împotriva lor’

La 25 noiembrie, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, au pus în aplicare 30 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov și Dâmbovița, vizând locuințe, sedii de firmă, precum și instituții publice, respectiv Brigada de Poliție Rutieră și Poliția Locală Sector 1 București, după cum a anunțat chiar PTB.

În aceeași zi, surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că 20 de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei ar fi anchetați pentru fapte de corupție, 18 dintre aceștia lucrează pe motocicletă.

Vezi și Noi descinderi la Brigada Rutieră a Capitalei! La doar o lună de la dezvăluirea Bugetul.ro, sunt noi acuzații de șpagă

Acum, mai multe surse au confirmat, pentru Bugetul.ro, că nu s-a făcut nicio reținere din rândul Brigăzii Rutiere în acest dosar.

Vezi și SURSE 20 de polițiști de la Brigada Rutieră, suspectați de luare de mită! 18 lucrează pe motocicletă, unul la Accidente și altul la Tehnic

Mai mult, conform surselor Bugetul.ro, șefa Brigăzii Rutiere, comisarul-șef Mădălina Moșoiu, le-ar fi cerut polițiștilor implicați să-și facă rapoarte de mutare, că „peste 6 luni ar urma să-i aducă ea înapoi, cu fruntea sus”.

Sursele noastre spun că aceștia ar fi refuzat propunerea, astfel că au fost mutați pentru 30 de zile în zona neoperativă.

Cei care au acționat nu au probatoriu împotriva lor. Nu au nimic, au doar vorbe, nu există niciun flagrant la dosar. În aceeași zi i-au trimis acasă, le-au făcut percheziții și, după aia, le-au dat drumul.

După ce au refuzat să facă rapoarte de mutare, ea i-a mutat pentru 30 de zile în zona neoperativă”, au dezvăluit surse ale Bugetul.ro.

Potrivit informațiilor noastre, în locul celor mutați ar fost aduși să lucreze pe motocicletă polițiști nou-angajați din sursă externă.

Vezi și Parchetul confirmă descinderea la Brigada Rutieră!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare