sursa foto:  news.ro

EXCLUSIV! Nou câmp tactic în Justiție? Conexiuni suspecte cu SRI. Detalii incendiare despre cazul Mihaelei Iorga Moraru, procurorul revocat de Kovesi

Este război total în Justiție și se atacă de pe toate fronturile. Cazul Mihaelei Iorga Moraru a fost îndelung dezbătut la toate televiziunile, iar speța este departe de a fi rezolvată. În momentul de față procurorul DNA este anchetat, culmea, tot de DNA (Ploiești), fiind suspectă de favorizarea făptuitorului și fals într-un dosar de corupție

Aceasta fusese revocată din funcție de Laura Codruța Kovesi în data de 5 iulie, pentru că nu ar fi înregistrat un denunț, conform procedurilor legale.

Partea interesantă însă abia acum începe pentru că pare să se contureze un nou câmp tactic în Justiție… încă unul că deja în fiecare zi aflăm de tot felul de combinații care par desprinse din filmele cu James Bond.

Cine sunt avocații Mihaelei Iorga Moraru în acest caz și cine o consiliază „pe ascuns”

Avocata Mihaelei Iorga Moraru este celebra Angela Ciurea, fost procuror adjunct DIICOT care a coordonat anchetele în dosarele Fuga lui Hayssam, Dosarul traficului de armament și cel al privatizarilor strategice.

În perioada în care Laura Codruța Kovesi era procuror general, Ciurea a fost exclusă din magistratură pentru incompatibilitate și pentru exercitarea funcției cu rea-credință. În urma unor verificari realizate de inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii s-a descoperit că Angela Ciurea s-a întâlnit la Nice-Franta cu SPIONUL bulgar Stamen Stancev.

Prin avocatul său, Stancev i-a plătit fostului procuror deplasarea si cazarea la un hotel de 4 stele. Potrivit investigatiilor CSM, Angela Ciurea si Stamen Stancev au baut o sticlă de vin și au discutat despre contractele de energie din Romania, deși fostul procuror nu avea în lucru un astfel de dosar.

Ciurea din dosarul TELEPATIA

Ciurea este și cea care l-a reprezentat pe fostul procuror DNA, Emilian Eva, cel care a instrumentat dosarul Telepatia al lui Dan Voiculescu. Într-un mod absolut surprinzător, Ciurea a reușit să obțină pentru Eva o pe­deapsă rezultantă de 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce acesta a fost găsit VINOVAT  pentru trei infracţiuni: luare de mită, efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi fals.

Ce caută avocatul Mihaelei Iorga Moraru la SRI?

Alături de Angela Ciurea, care iese în prim plan în cazul Mihaelei Iorga Moraru, mai este însă un avocat, care evită lumina reflectoarelor. Este vorba despre George Pop, colaborator și coleg de birou cu Ciurea.

Sursele noastre spun că acesta este fost ofițer SRI, care a fost activ în direcția Apărarea Constituției și a lucrat chiar pe Justiție. Interesant este că, susțin aceleași surse, Pop le-ar ascunde acest detaliu colaboratorilor și clienților săi și că doar Angela Ciurea cunoaște situația.

Mai mult, Pop (foto stânga) ar lucra cu ofițeri încă activi ai SRI, una dintre persoanele apropiate lui din cadrul serviciului fiind o anume Mihaela, cu care ar avea întâlniri regulate, spun aceleași surse.

Așadar ce caută SRI în această ecuație și de ce George Pop nu dorește să se afle că a activat ca ofițer SRI? De ce este secret acest detaliu? Sunt mulți ofițeri retrași din funcție, care aleg să lucreze în alte domenii și care nu ascund acest lucru.

Se conturează cumva noi câmpuri tactice în Justiție? Să fie o reuniune a celor care o detestă pe Kovesi și în spate un plan împotriva ei?

Cetățenii români mai pot spera la aplicarea legii în mod egal sau Justiția este prea ocupată cu jocuri de culise? Noi sperăm ca magistrații să nu fie atât de absorbiți de bătălia pentru supremație și să-și arunce ochii și pe dosarele muritorilor de rând, care așteaptă să li se facă dreptate.

Vezi și Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

BOMBA-BOMBELOR! Totul despre actualul Șef al Casei Regale – tatăl său ar fi contribuit la alungarea Regelui Mihai

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare