sursa foto:  flux24.ro

BOMBA-BOMBELOR! Totul despre actualul Șef al Casei Regale – tatăl său ar fi contribuit la alungarea Regelui Mihai

Dezvăluire incredibilă despre omul care a făcut publice ultimele vești despre starea de sănătate a Regelui Mihai! 

„Starea Majestăţii Sale e foarte precară. Medicii încearcă să îi aline durerile. Previziunile sunt imposibile. Sunt momente bune sau proaste. Situaţia s-a stabilizat. Are momente când e conştient, are momente când e mai puţin conştient”, a declarat șeful Casei Regale, în emisiunea România 9, de la TVR, moderată de Ionuţ Cristache, potrivit Știripesurse.ro.

Prezentat drept Şeful Casei Regale, mai precis Şeful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I, începând cu anul 2006, membru al Consiliului Regal, Andrew Popper este unul dintre personajele al cărui trecut biografic a fost în ultimii ani învăluit în mister. Istoricul și scriitorul Ion Coja dezvăluie, pe site-ul său, citat de flux24.ro, că tatăl lui Popper a contribuit la alungarea din țară a Regelui Mihai. 

Andrew Popper a fost cel care în numele Casei Regale a făcut public, la 2 martie 2016, diagnosticul Regelui Mihai si a anuntat ca acesta s-ar afla într-o stare foarte gravă. Andrew Popper este fiul Lidiei (Zeltzer, sau Seltzer) şi al lui Armand Popper, născut în 1916, fost comunist ilegalist, asistentul lui Lucreţiu Pătrăşcanu, ministrul justitiei după august 1944.

Citește și Atenție! Cine sunt, de fapt, specialiștii care îl mențin în viață pe Regele Mihai

Din datele publice consultate de FLUX 24 aflăm că, în 1974, la 30 de ani, a terminat Academia de Ştiinţe Economice (ASE) din Bucureşti, după care a plecat în Statele Unite unde şi-a continuat studiile la New York University, până în 1975, apoi s-a angajat imediat la Federal Reserve Bank în New York, principala instituţie financiară de peste Ocean.

HRH Prince Radu, HRH Princess Margarita and Andrew PopperDetaliile plecării lui Andrew Popper în Statele Unite, în 1974, la câteva luni după ce dictatorul Ceauşescu devenea primul preşedinte al republicii, rămân încă învăluite în mister şi pot da naştere multor speculaţii. În 1945, Armand Popper a fost membru fondator al Comitetului Democrat Evreiesc.

Vezi și Ascensiune militară FULMINANTĂ a Principelui Radu Duda de Hohenzollern! Cum a ajuns un actor să fie COLONEL al Armatei Române

În iunie 1945, în discursul şedinţei de constituire a acestui for de susţinere a programului NKVD de comunizare a României îşi afirma „sprijinul pentru guvernul dr. Petru Groza”. În 1947, ministrul justitiei Lucreţiu Pătrăşcanu introducea într-o zi de sâmbătă 20 decembrie, pe uşa din dos, în Parlament, un decret de pe timpul guvernării legionare, intitulat “Decretul lege pentru retragerea naţionalităţii române acelora care au în străinătate purtări potrivnice îndatoririi fidelităţii faţă de ţară.” Bineînţeles, în decret era vorba de denigrarea Statului Naţional Legionar proclamat la 14 septembrie 1940. Completarea adusă Codului Penal, cu un articol unic, care se referea la posibilitatea “retragerii naţionalităţii române” celui care nu se întoarce în ţară la expirarea actelor de călătorie sau cel mai târziu la 60 de zile de la intrarea în vigoare a noii legi.
Vezi și Devoalări de senzație despre Principele Nicolae: O vedetă ProTV aruncă bomba în scandalul momentului
Regele era plecat de peste 40 de zile în Marea Britanie. Obiectivul acţiunii perfide era ca după două luni să-i retragă Regelui naţionalitatea şi să-l detroneze pe motiv că şi-a încălcat “îndatorirea de fidelitate faţă de ţară”.

Dar Regele s-a reîntors, dejucându-le planul meschin de înlăturarea a ultimului obstacol pentru desăvârşirea comunizării totale a României. La aceea vreme, Armand Popper era asistentul lui Pătrăşcanu.

02În 1950, dupa alungarea Regelui, Armand Popper a ajuns director al Editurii Casa Rusă, ulterior al Editurii Didactice şi Pedagogice şi vicepreşedinte al Comitetului de Stat pentru Cultură şi Artă. În timp ce Armand Popper, tatăl şefului Casei Regale de astăzi, sprijinea guvernul comunist pro-sovietic Petru Groza, la 30 decembrie 1947, sub ameninţarea uciderii a 1.000 de tineri, a avut loc abdicarea forţată a Regelui Mihai si instaurarea ilegala a republicii populare, cu consecinţele cunoscute, scrie sursa citată.

Armand Popper a sprijinit alungarea Regelui, iar astăzi fiul său, Andrew Popper, este şef al Casei Regelui Mihai I.

0Dacă în timpul facultăţii era cunoscut ca Andrei, ajuns în SUA şi-a schimbat prenumele în Andrew.

Bunicul său dinspre tată se numea Andrei. S-a născut pe 26 noiembrie 1889 în Berettyoujfalu din Ungaria. Fiul său, Armand, a ajuns în anii ’30 în România. Interesant că statistica din 1930 a numărului de membrii ai Partidului Comunist aflat în ilegalitate a arătat o creştere de la 27% la 38% a procentului de evrei din structura partidului. Aşa Armand a ajuns în rândurile ilegaliştilor. În 8 iulie 1944 avea să se nască viitorul şef al Casei Regale Române.

În anii 2003-2004, el a negociat cu statul român retrocedarea proprietăţilor Familiei Regale. Apoi a devenit şef al Casei Regale.

Vezi și Revoltător! Suma uriașă pe care o cere Casa Regală a României ANUAL de la bugetul de statDezvăluirea care „ZGUDUIE” Casa Regală! Principesa Elena și-ar fi dat în judecată FIUL – motivul este halucinant

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare