sursa foto:  molecule-f.com

Revoltător! Suma uriașă pe care o cere Casa Regală a României ANUAL de la bugetul de stat

Nu era suficient că plătim taxe și impozite ca să le umplem buzunarelor specialilor cu pensii de sute de milioane. Acum trebui să contribuim considerabil și la finanțarea poftelor de lux ale Casei Regale a României.

Cu Regele Mihai pe moarte, Principale Radu și Principesa Margareta negociază intens cu aleșii din fruntea țării  reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei. Deja Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au depus marti o initiativa legislativa în acest sens.

Și până la urmă n-ar fi o problemă, dacă lucrurile nu s-ar dovedi încă o dată având de fapt doar o miză financiară uriașă.

„Finanţarea cheltuielilor de funcţionare curentă ale Casei Regale a României se asigură de la bugetul de stat, în limita aprobată anual prin Hotărâre a Guvernului”, spune textul normativ.

Dar omite să menționeze și suma fabuloasă pusă în joc, adică mai exact câți bani vor plăti românii pentru Casa Regală. Era vorba de cel puțin 4,5 milioane de euro pe an pe modelul Muntenegru, dar cuplul Radu Duda-Margareta ar dori o sumă de peste 25 milioane de euro anual susținând că România este mai mare ca republica fost iugoslavă, potrivit jurnaliștilor flux24.ro.

Vezi și Lovitură pentru liderul Cartelului Alfa: O companie importantă din România îl pune la punct pe Bogdan Hossu și se dezice de afirmațiile acestuia

Se pregătește noua taxă auto: Anunțul care vizează posesorii de mașini înmatriculate în 2017

Comisia Europeană deschide o anchetă împotriva României: Ce autoritate publică este luată în vizor și de ce

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare