sursa foto:  capital.ro

Lovitură pentru liderul Cartelului Alfa: O companie importantă din România îl pune la punct pe Bogdan Hossu și se dezice de afirmațiile acestuia

Liderul Cartelului Alfa, Bogdan Hossu, a făcut, vineri, mai multe declarații referitoare la o cunoscută companie de pe piața de energie electrică. Acesta a scos în evidență imposibilitatea creșterilor salariale brute, în urma revoluției fiscale. Este vorba despre informarea sindicatului reprezentativ CNE Cernavoda de catre conducerea SNN referitor la imposibilitatea cresterii salariilor brute.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea SN Nuclearelectrica SA nu a comunicat angajatilor companiei, nici reprezentantilor liderilor de sindicat,  imposibilitatea cresterii salariului brut si nici iminenta scaderii salariului net, asadar afirmatiile domnului Bogdan Hossu nu reflecta pozitia si actiunile conducerii companiei SN Nuclearelectrica SA.

Vezi și Banca Transilvania vine cu INFORMAȚII NOI! E aproape să BATĂ PALMA cu un nume greu de pe piață – ce bancă va DISPĂREA din România

Conducerea SN Nuclearelectrica SA a avut discutii pro-active cu liderii sindicatelor  reprezentative din industria nucleara, in care le-au fost comunicate intentia de a analiza impactul transferului contributiilor sociale si, implicit, masurile ce vor fi adoptate pentru a mentine si pentru a creste nivelul salarial actual al personalului SN Nuclearelectrica SA.

La nivelul SN Nuclearelectrica SA exista o viziune strategica concretizata in decizii ale Consiliului de Administratie privind importanta resursei umane in mentinerea rezultatelor companiei, sens in care politicile si masurile de resurse umane, implicit pachetele salariale, sunt orientate catre asigurarea acestui obiectiv strategic.

Vezi și Guvernul se felicită! După Kaufland, un alt GIGANT crește salariile! Cum se numește colosul și pe ce piață activează

Conducerea SN Nuclearelectrica SA va adopta o strategie compensatorie aplicabila anului 2018 pe baza  discutiilor asiguratorii cu reprezentantii sindicatelor din companie si perspectivele de piata, prioritatea conducerii companiei fiind retentia si motivarea personalului din SN Nuclearelectrica SA, data fiind specificitatea si complexitatea industriei nucleare si necesitatea mentinerii personalului inalt calificat si nivelului ridicat de securitate nucleara.

De asemenea, conducerea SNN a precizat că orice decizie/masura cu impact asupra veniturilor angajatilor companiei este invariabil comunicata de conducerea companiei direct catre personalul companiei, daca exista astfel de situatii.

Vezi și Își face bagajele? Mișcarea făcută ÎN PREMIERĂ de un GIGANT american

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare