sursa foto:  romania-insider.com

Banca Transilvania vine cu INFORMAȚII NOI! E aproape să BATĂ PALMA cu un nume greu de pe piață – ce bancă va DISPĂREA din România

Zilele trecute, Banca Transilvania anunța că tratează pentru achiziționarea unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața bancară din Republica Moldova.

Vineri, a doua cea mai mare bancă din România face public faptul că este foarte aproape de a bate palma pentru achiziționarea unui nume greu de pe piața locală.

BT dezvăluie că negocierile privind cumpărarea Bancpost se apropie de final.

„Banca Transilvania S.A. informeaza investitorii cu privire la faptul ca Eurobank si Banca Transilvania au derulat negocieri exclusive cu privire la potentiala achizitie a Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA si ERB Leasing IFN SA din Romania.

In ultimele saptamani s-au facut progrese semnificative inspre un rezultat pozitiv, iar negocierile sunt aproape de finalizare, partile parcurgand ultimele etape in vederea semnarii unui acord. Echipele de conducere ale celor doua parti doresc sa reafirme implicarea in finalizarea unei tranzactii echitabile si benefice pentru toate partile interesate, mentionand ca data semnarii acordului este estimata cel mai tarziu pentru finele lunii noiembrie 2017 si va fi anuntata public de indata ce formalitatile necesare vor fi parcurse in mod corespunzator.

Detalii suplimentare vor fi comunicate publicului si investitorilor dupa finalizarea pasilor necesari si obtinerea tuturor aprobarilor corespunzatoare”, precizează reprezentanții Băncii Transilvania.

Vezi și Un GIGANT de pe piața din România a făcut o gaură uriașă în bugetul statului: Acuzații fără precedent în Parlament

Își face bagajele? Mișcarea făcută ÎN PREMIERĂ de un GIGANT american

MARE ATENȚIE! Cum au rămas mii de români FĂRĂ bani în cont – aceasta este ESCROCHERIA MOMENTULUI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare