sursa foto:  cunoastelumea.ro

Atenție! Cine sunt, de fapt, specialiștii care îl mențin în viață pe Regele Mihai

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat în urmă cu o săptămână. Atunci, în sânul Casei Regale a izbucnit un imens scandal, dat fiind că prințul dezmoștenit Nicolae a vrut să-și vadă bunicul, iar ceilalți membri ai familiei i-au interzis acest lucru.

Ulterior, Principesa Margareta a dezvăluit că aceasta a fost dorința Regelui Mihai, care nu dorește să-și vadă nepotul. Revenind la starea de sănătate a Regelui, aceasta când se stabilizează, când se înrăutățește.

Cert e că medicii care îl îngrijesc încearcă din răsputeri să-l salveze. De salvarea Majestății Sale, după cum se poate observa în imaginea prezentată la PRO TV, se ocupă o firmă specializată în terapie cu oxigen, asistență respiratorie și nutriție artificială – SOS Oxygene. Aceasta are sedii atât în Franța, cât și în Elveția.

Sursa foto: captură știrileprotv.ro

Despre SOS Oxygene

Conform site-ului oficial, compania a fost înființată în anul 1991. Ea reunește toate competențele pentru a implementa soluții adaptate nevoilor profesioniștilor din domeniul sănătății și pacienților.

Recunoscut ca specialist în terapie cu oxigen, asistență respiratorie și nutriție artificială, SOS Oxygene și-a construit în mod natural reputația în lumea sănătății prin ascultarea atentă a pacienților și rigurozitatea zilnică.

SOS Oxygene asigură prezența și suportul de proximitate. Disponibil 24/24 și 7/7, echipele noastre acordă o atenție specială pentru a oferi răspunsul așteptat.

Vezi și Concurență SERIOASĂ pentru Mugur Isărescu! Cine vine tare din urmă

RCS&RDS face un anunț important: Ce se va întâmpla cu GIGANTUL, după revoluția fiscală

Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul său

Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare