Concurență SERIOASĂ pentru Mugur Isărescu! Cine vine tare din urmă

Mugur Isărescu este primul guvernator post-decembrist al Băncii Naționale a  României. Între 1990 și 2017, el a ocupat această funcție, cu o singură pauză: perioada 1999-2000, în care a fost prim-ministrul țării.

Pe lângă banii primiți în baza funcției, Mugur Isărescu câștigă sume importante și din afacerile cu vin. Acesta deține Crama Isărescu, la Drăgășani, județul Vâlcea. La aproximativ 200 de kilometri, în apropiere de Ploiești, un antreprenor a pariat tot pe o afacere cu viță de vie și vine tare din urmă.

Crama guvernatorului BNR se întinde pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare. În anul 2016, ea i-a adus lui Isărescu 328.000 de lei.

La circa 200 de kilometri, antreprenorul Marin Con­­­stantin a pariat pe o cra­mă în zona Dealu Mare, una dintre cele mai cunoscute zone viti­cole din România.  În Urlaţi şi Valea Călu­gărească, judeţul Prahova, crama Domeniile Anastasia adminis­trea­ză 7 hectare de viţă-de-vie plan­tate cu soiuri precum Char­do­n­nay, Merlot sau Cabernet Sau­vignon, informează Ziarul Financiar.

Bineînțeles, afacerea Domeniile Anastasia nu se ridică, momentan, la nivelul celei patronate de guvernatorul BNR, dar, pe viitor, ar putea reprezenta o reală amenințare pentru aceasta.

Vezi și RCS&RDS face un anunț important: Ce se va întâmpla cu GIGANTUL, după revoluția fiscală

Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul său

Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare