sursa foto:  cancan.ro

Dezvăluirea care „ZGUDUIE” Casa Regală! Principesa Elena și-ar fi dat în judecată FIUL – motivul este halucinant

O jurnalistă din România a făcut o dezvăluire cutremurătoare, care „zguduie” din temelii Casa Regală. Aceasta susține că Principesa Elena și-ar fi dat în judecată fiul, pe Prințul Nicolae, dintr-un motiv halucinant.

Roxana Iordache anunță, pe o rețea de socializare, că Principesa Elena l-a acționat în instanță pe Prințul Nicolae, când era copil, pentru moștenirea pe care i-o lăsase tatăl lui, după divorț.

„Am ținut sub obroc de dragul Prințului Nicolae, dar maică-sa l-a dat în judecată când era copilaș pentru moștenirea pe care i-o lăsase tatăl lui după divorț, de parcă nu tot ea ar fi administrat-o, el fiind minor. A vrut nesătula toți banii, să nu aibă copilul nimic. Era doar un copilaș speriat că părinții lui au divorțat și s-a pomenit exilat prin internate. 

Mai mult, într-o altă postare, Iordache dezvăluie că Regele Mihai ar fi vrut ca Prințul Nicolae să crească în România, dar mama sa i-a refuzat această dorință.

„Regele a vrut ca micul Nicolae să crească în România. Mama lui a refuzat”, mai susține jurnalista.

Vezi și Guvernul se felicită! După Kaufland, un alt GIGANT crește salariile! Cum se numește colosul și pe ce piață activează

Banca Transilvania vine cu INFORMAȚII NOI! E aproape să BATĂ PALMA cu un nume greu de pe piață – ce bancă va DISPĂREA din România

Un GIGANT de pe piața din România a făcut o gaură uriașă în bugetul statului: Acuzații fără precedent în Parlament

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare