sursa foto:  digi24.ro

EXCLUSIV Numărul 2 din Poliția Capitalei, comisarul-șef Radu Gavriș, face obiectul a două anchete interne

La începutul lunii august, comisarul-șef Bogdan Berechet a câștigat concursul pentru funcția de director general al Poliției Capitalei. La acea vreme dezvăluiam, pe surse, că Radu Gavriș, celebrul șef de la Omoruri, nu s-a prezentat la concurs, deoarece e cercetat disciplinar.

Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat, pentru Bugetul.ro, această informație.

Potrivit unui răspuns primit de Bugetul.ro de la Biroul de Presă al IGPR, comisarul-șef Radu Gavriș face obiectul a două cercetări interne.

Vezi și Soția șefului ‘Doi și-un sfert’ ia o felie din banii Armatei!

„Urmare a cererii dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

Vezi și Polițiștii reacționează la dezvăluirea făcută de Bugetul.ro! ‘Efectul hărțuirii polițiștilor de USR-PLUS: Numeroase cereri de pensionare și numărul este în creștere!’

În urma verificărilor efectuate la structura competentă din cadrul I.G.P.R. a rezultat faptul că, persoana la care faceți referire face obiectul a două cercetări prealabile declanșate și efectuate la nivelul unității noastre”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Poliția Română.

Vezi și SURSE Radu Gavriș, ‘executat’? De ce nu s-ar fi prezentat la concursul pentru șefia Poliției Capitalei

Ce scriam la 5 august:

Dezvăluire Bugetul.ro. Comisarul-șef Bogdan Berechet este noul șef plin al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, după ce a câștigat concursul pentru funcția de director general al DGPMB. Practic, Berechet rămâne la șefia Poliției Capitalei, el fiind împuternicit la conducerea instituției în ianuarie 2020.

Vezi și Date EXCLUSIVE! Val de pensionări în Poliția Română!

Unul dintre contracandidații săi, celebrul comisar-șef Radu Gavriș, nu s-a prezentat la concurs.

Potrivit unor surse din interior ale Bugetul.ro, Radu Gavriș nu a venit la concurs, deoarece el ar fi cercetat disciplinar în acest moment.

De altfel, una dintre condițiile la înscrierea în concurs era aceea ca polițistul să nu fie cercetat disciplinar.

Să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă  de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală”, se preciza în anunțul pentru ocupareafuncţiei de director general al Direcției Generale de Poliție a  Municipiului București la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Bugetul.ro a făcut o solicitare la Biroul de Presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a verifica informația, însă până la ora publicării articolului nu a primit niciun răspuns.

Surse noastre spun că celebrul șef de la Omoruri ar fi fost „executat”, prin metoda „cercetării disciplinare”, pentru a nu câștiga șefia Poliției Capitalei.

Comisarul-șef Bogdan Berechet a câștigat concursul pentru funcția de director general al DGPMB, cu nota 7,76.

Vezi și Polițiștii cer demisia ministrului Lucian Bode! ‘Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare