EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Florin Călinescu, după ce Protecția Consumatorului i-au închis restaurantul: „Dacă au găsit mizerie, foarte bine, să închidă!”

Taverna La Călinescu din cartierul Tineretului a fost închisă de către ANPC. În acest context, Bugetul.ro a luat legătura cu Florin Călinescu, prilej cu care ne-a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că localul nu îi mai aparține de mai bine de 15 ani! Mai mult de atât, vedeta PRO TV nici măcar nu și-a mai vizitat fosta afacere, de aproximativ 5 ani. 

Marele actor a făcut lumină în cazul Taverna La Călinescu – ANPC, în exclusivitate pentru Bugetul.ro. Florin Călinescu a precizat că a rămas doar „cu numele” în afacerea pe care a dat-o în franciză. Artistul susține că nu mai are nicio legătură cu localul care era atât de îndrăgit și de apreciat de cetățenii din Capitală.

Florin Călinescu nu se mai ocupă de taverna închisă de ANPC

Contactat telefonic de către Bugetul.ro, Florin Călinescu a precizat că a decis să se retragă din afacere și să lase taverna de la Tineretului în grija unor cunoscuți. Odată cu retragerea sa din televiziune și viața publică, a ales să se concentreze mai mult pe timpul său liber și își ia grija localului.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-a rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu, în exclusivitate pentru Bugetul.ro

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Comisarii ANPC au închis Taverna La Călinescu! Horia Constantinescu, reacție surprinzătoare: ” Nu știu ce să vă spun, o să întreb”

Ce a spus actorul despre închiderea localului de către ANPC

Florin Călinescu a punctat faptul că în perioada în care afacerea era în gestiunea sa, nu a avut nicio reclamație. În același timp, este de acord cu decizia ANPC, în situația în care, într-adevăr, inspectorii ar fi găsit nereguli în localul La Călinescu.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a adăugat Florin Călinescu, în exclusivitate pentru Bugetul.ro

De ce nu s-a schimbat numele tavernei La Călinescu

Actorul a spus că a dorit ca localul să-și schimbe numele, dar cel care a cumpărat a decis să-l lase așa cum era cunoscut de public. În același timp, fostul jurat de la Românii au Talent crede că clienții nu vin la un restaurant pentru numele celui pe care îl poartă, ci pentru preparatele culinare.

„Eu tot i-am zis băiatului acela să schimbe. El a zis să lase numele, dar nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, a transmis Florin Călinescu pentru Bugetul.ro

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre „aurul” din magazinul Obor, București! Descoperirea făcută de directorul ANPC a uluit românii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare