sursa foto:  captură Antena 1

EXCLUSIV! Reacția pe care a avut-o „militarul erou” de la „Chefi la cuțite”, după ce MApN l-a demascat

Luni seara, la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a participat și Miklos Tolnai, un bucătar originar din Gherla care susținea că a participat la cinci operațiuni ale Armatei Române, una în Bosnia, două în Irak și două în Afganistan, ca militar activ.

Ulterior, Ministerul Apărării Naționale l-a demascat pe Tolnai. Oficialii MApN au dezvăluit că Miklos Tolnai nu figurează în baza de date a ministerului, nici ca militar în rezervă, nici ca militar activ.

Bugetul.ro a încercat să-l contacteze pe Miklos Tolnai mai întâi pe rețelele de socialiare, apoi telefonic. Dacă pe rețelele de socializare nu ne-a răspuns, a făcut-o telefonic. Însă, reacția sa a fost demnă de un adevărat impostor, care dă bir cu fugiții în momentul în care este prins.

Nu am ce să declar. O zi bună!”, ne-a declarat Tolnai, când l-am întrebat cum comentează precizările făcute de Ministerul Apărării Naționale, după care a închis telefonul.

Așadar, iată până unde se pot coborî unii oameni pentru a impresiona publicul și jurații de la show-urile televizate, reușind astfel să câștige sume importante.

Premiul cel mare de la „Chefi la cuțite” este de 30.000 de euro.

Amintim că Miklos Tolnai  le-a spus juraților că a fost trecut în rezervă, în urma unui accident suferit în Afganistan, la 26 de ani și că are toate coastele lipite de coloana vertebrală cu plăcuțe.

Mai mult, bucătarul care lucrează la un restaurant din Dej susținea că are o pensie de 360 de lei și că a omorât mulți oameni.

Ministerul Apărării Naționale a devoalat întreaga minciună, printr-un comunicat de presă.

Iată precizările făcute de MApN miercuri

Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public despre situaţia cetăţeanului Miklos Tolnai, ca fost militar în cadrul M.Ap.N. şi participant la misiuni în teatrele de operaţii, Biroul de Presă al M.Ap.N. face următoarele precizări:

„Miklos Tolnai nu figurează în evidenţele structurilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, nici în calitate de militar activ şi nici în calitate de militar în rezervă sau retragere.

În acest sens, precizăm că, neavând calitatea de militar activ, nu putea să participe independent sau în cadrul unor structuri constituite ale Armatei României la misiuni în teatrele de operaţii.

De asemenea, militarii răniţi pe timpul unor acţiuni militare beneficiază de prevederile OUG 82/2006 pentru recunoaşterea meritelor personalului armatei participant la acţiuni militare şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat, cu modificările şi completările ulterioare, care acordă compensaţii financiare ( situația cu toate drepturile militarilor răniți poate fi studiată la adresa: http://dcvp.mapn.ro/pages/view/119 ), precum şi rămânerea în activitate, la cerere, în structuri ale Ministerului Apărării Naţionale, inclusiv pentru militarii cu gradul I de invaliditate.

Considerăm că afirmaţiile domnului Tolnai aduc atingere imaginii instituţiei militare, ele nefiind conforme cu realitatea”.

Vezi și Dezvăluiri bombă: Gigantul DEDEMAN ar putea achiziționa jumătate din acțiunile unui cunoscut club de fotbal

Cum l-a SPERIAT Rareş Bogdan pe Liviu Dragnea: Imaginea cu şeful PSD a devenit virală pe Internet / FOTO

Șocant! Ca-n Vestul Sălbatic! Cum acționează hoții pe un important drum european din România

Milioane de români sunt vizați! Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul serii

Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Reușită de senzație pentru medicina românească! Anunțul doctorului Narcis Copcă

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare