sursa foto:   Gazeta Vâlceană

EXCLUSIV Se face chetă pentru primarul căruia i-a ars casa

La 9 mai, Bugetul.ro vă dezvăluia că a ars casa unuia dintre cei mai longevivi primari din România. Este vorba despre primarul PSD al comunei Tomșani, județul Vâlcea, Dumitru Pearcu.

Conform surselor Bugetul.ro, social-democrații ar fi dat sfară în județ să se strângă bani pentru edilul lovit de necaz.

Potrivit informațiilor intrate în posesia noastră, s-ar strânge câte 1.000 de lei de comună, pentru primarul Dumitru Pearcu.

Banii vor fi virați într-un cont deschis la CEC Bank, pe numele edilului Dumitru Pearcu, la 15 mai 2020.

Vezi și EXCLUSIV A ars casa unui primar PSD! Este unul dintre cei mai longevivi edili din România

Ce dezvăluia Bugetul.ro la 9 mai

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută, făcând praf casa unui primar ales pe listele Partidului Social Democrat. Este unul dintre cei mai longevivi primari din România! Bugetul.ro a aflat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ars casa primarului comunei vâlcene Tomșani, Dumitru Pearcu. Pearcu (PSD) este edil în Tomșani din decembrie 1989, când oamenii i-au dat cheile de la primărie și i-au cerut să rămână primar, după cum chiar el a susținut într-un interviu acordat presei locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Tomșani. A ars o casă și mai mult material lemnos din curte, iar flăcările au cuprins și gospodăria vecină, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea. Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că persoana căreia i-a ars casa este chiar primarul din Tomșani, Dumitru Pearcu. Pearcu conduce localitatea de 30 de ani.

„Pentru stingerea incendiului s-a efectuat dispozitiv de interventie, alimentarea efectuandu-se din reteaua publica, de la o distanta de cateva sute de metri, hidrantul din imediata apropiere a locuintei fiind nefunctional.
Din cauza distantei foarte mici existente intre locuinta cuprinsa de flacari si celelalte imobile din apropiere, incendiul s-a propagat si la o anexa apartinand proprietarului, precum si la alte cateva magazii ale vecinului.
S-a actionat pentru stingere pe tot parcursul noptii, ultimele focare fiind lichidate in jurul orei 07.00.
Au ars astfel : acoperisul locuintei pe aproximativ 120 mp; structura din lemn, fier si zidarie a unei axexe de circa 260 mp., situata in prelungirea casei precum si alte doua anexe invecinate si bunurile aferente (15 mc. de material lemnos de diverse esente (lemn de cires, stejar, nuc, frasin, brad); 12 tone de carbune si lemn de foc (aproximativ 22 m steri).De asemenea s-a degradat centrala termica cu toate anexele eferente. La gospodaria invecinata au ars o bucatarie de vara pe aproximativ 30 mp, si o anexa gospodareasca in suprafata de circa 25 mp.
La fata locului oamenii legii efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc incendiul”, a transmis ISU Vâlcea.

Vezi și

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă: ‘Executat’ în timp ce era pe patul de spital, suspectat de coronavirus! ‘Am vorbit cu domnul Berbeceanu, sigur a ajuns la domnul Vela’

Schimbare fără precedent în sistemul de Educație! Guvernul transformă, pe timp de stare de alertă, elevii și părinții în profesori

EXCLUSIV Lovitură pentru cei care protestează împotriva Guvernului Orban! Mutarea în forță pe care o pregătește Jandarmeria

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare