sursa foto:  infobraila.ro

EXCLUSIV! Se solicită demiterea concurentului de la „Chefi la cuțite”! Unde ar fi lucrat, de fapt, Miklos Tolnai

Scandal uriaș după ce un concurent de la „Chefi la cuțite” a susținut că este un „militar erou”! Bucătarul Miklos Tolnai a afirmat, în cadrul emisiunii difuzate luni seara,  că a participat la cinci operațiuni ale Armatei Române, una în Bosnia, două în Irak și două în Afganistan, ca militar activ.

El a mai spus că a fost trecut în rezervă, în urma unui accident suferit în Afganistan, la 26 de ani și că are o pensie de doar 360 de lei.

MApN a dezvăluit, însă, că totul este o minciună, în evidențele Ministerului Apărării neapărând numele lui Tolnai nici ca militar în rezervă și nici ca militar activ.

Acum, un militar din Dej, plutonierul-adjutant principal Cristian Mare, solicită restaurantului Gold Imperial, acolo unde ar lucra Miklos Tolnai, „concedierea impostorului”.

„Solicit public restaurantului Gold Imperial, fostul Grand Master, concedierea impostorului Miklos Tolnai.
Acest lucru este necesar pentru onoarea adevaratilor eroi din teatrele de operatii.
Pana cand acest lucru nu se va intampla, ma disociez de acest restaurant”, scrie subofițerul Mare, pe o rețea de socializare.

Tolnai ar fi lucrat, pe când avea 20 de ani, la Nokia, nicidecum nu s-ar fi aflat pe vreun teatru de luptă.

„Pentru noi, care chiar am văzut aceste teatre, e o jignire și o dezonoare. Nu poți spune că ai fost rănit când sunt peste 200 de răniți din teatre. Nu e ca și cum minți că ai făcut un curs, aici e vorba de ceva serios: Onoarea Armatei României și a militarilor acesteia. Între timp am aflat că tipul lucrează la un restaurant din Dej și încerc să nu am de-a face cu acest restaurant, atâta timp cât acesta lucrează acolo. Nu poți să minți despre așa ceva. Lumea îl cunoaște, știe că a lucrat, la 20 de ani, la Nokia”, a declarat, pentru Bugetul.ro, plutonierul-adjutant principal Cristian Mare.

Bugetul.ro i-a cerut lui Miklos Tolnai un punct de vedere în această privință, însă, până la ora publicării acestui articol, concurentul de la „Chefi la cuțite” nu ne-a răspuns dacă a lucrat sau nu la Nokia, la vârsta de 20 de ani.

Vezi și EXCLUSIV! Reacția pe care a avut-o „militarul erou” de la „Chefi la cuțite”, după ce MApN l-a demascat

Dezvăluiri bombă: Gigantul DEDEMAN ar putea achiziționa jumătate din acțiunile unui cunoscut club de fotbal

Cum l-a SPERIAT Rareş Bogdan pe Liviu Dragnea: Imaginea cu şeful PSD a devenit virală pe Internet / FOTO

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare